traening | Lungeforeningen
×
×

traening

traening

Bevægelse, kropsbevidsthed og afspænding

På holdet vil vi starte med let opvarmning og derefter arbejde kroppen igennem med forskellige øvelser. Ved hver mødegang, vil det være forskelligt hvor vi retter fokus. Vi vil arbejde med styrke i enkelte muskelgrupper. Træne balance og koordination. Vi vil bedre konditionen og arbejde med venepumpe systemet. Alt sammen i behageligt tempo og til musik. Vi slutter af med en afspænding, som kan være liggende eller siddende.

Dag:    Tirsdag. Første gang 3/3 2020 kl: 13.00-14.00


Anettes træningshold på Ørum

Vi starter med at drikke kaffe sammen, så synger vi ca. ½ time og derefter træner efter en cd.

På dette hold har tovholder Anette Kellmer stor fokus på det sociale og gerne et godt grin, så vi kommer hjem i godt humør.

At synge styrker lungerne og motionen gavner vore muskler og led.

Kaffen koster 5 kr.


NYHED - Lån en el-cykel i 6 måneder og deltag på lunge cykel hold

Holbæk lokalafdeling har modtaget sponsorat fra Velux Fonden og har indkøbt 7 nye el cykler, som udlånes til Lungeforeningens medlemmer.

Cyklen gavner - hele livet

For mange ældre mennesker kan cyklen være et værdifuldt redskab til at øge mobiliteten og dermed forebygge isolation og ensomhed blandt ældre. Cyklen kan gøre det lettere at bevare sociale kontakter og deltage i sociale aktiviteter – til gavn for både sundheden og den generelle livskvalitet.

Vi skal fastholde og forebygge


Vil du træne i varmtvandsbassin? AFLYST PGA CORONA VIRUS INDTIL VIDERE

AFLYST PGA CORONA VIRUS INDTIL VIDERE

Du kan svømmetræne i varmtvandsbassin som er 34 C varmt og 120 dybt. Det er en alsidig træningsform, hvor du træner din kondition, bevægelighed, muskelstyrke og balance. Du kan også bruge varmtvandstræning til afspænding og smertelindring. I det varme vand er der større bevægelsesfrihed, hvilket virker motiverende og aflastende.

Mødested: Sportsbyen i receptionen 15 min før træning og få udleveret armbånd mod betaling af 20,- som dækker livredder


Vil du træne i varmtvandsbassin?

Vil du deltage i svømning eller vil du træne i varmtvandsbassin?
I Holbæk Svømmecenter er vandet 27 C varmt, 2 m dybt og banerne er 50 m lange. Her kan du kan svømme i eget tempo, eller du kan svømme i konkurrence med de andre deltagere.


Vil du deltage i svømning?

Vil du deltage i svømning eller vil du træne i varmtvandsbassin?
I Holbæk Svømmecenter er vandet 27 C varmt, 2 m dybt og banerne er 50 m lange. Her kan du kan svømme i eget tempo, eller du kan svømme i konkurrence med de andre deltagere.


Sider