Medlemsfordele

Som medlem af Lungeforeningen får du adgang til vores professionelle rådgivere, som står klar til at hjælpe dig, når du har brug for viden og svar. Du kan leje feriehuse, få professionel rådgivning og være med i netværk i dit lokalområde.

Her kan du læse mere om alt det, du får som medlem af Lungeforeningen.

Lungenyt

Som medlem i Lungeforeningens får du medlemsbladet Lungenyt med posten fire gange om året. I bladet finder du nyheder om lunger og lungesygdomme, gribende patient- og pårørendehistorier, arrangementer i dit lokalområde og meget, meget mere.

Det får du som medlem af Lungeforeningen

Som medlem af Lungeforeningen kan du bl.a. få hjælp og rådgivning til din hverdag, når vejrtrækningen driller. Vi har samlet alle medlemsfordele i en brochure til dig. Se den her.

Lungekor

Et aktivt liv er god medicin. I Lungeforeningen kan du deltage i aktiviteter, som forbedrer din livskvalitet og giver dig mere luft i hverdagen.

Hjælp til din hverdag

I Lungeforeningen kender vi forholdene for mennesker med lungesygdomme og deres pårørende. Og vi udvikler løbende redskaber, som kan hjælpe dig til en bedre hverdag. 

Snak om lunger

I vores online mødested for lungepatienter og pårørende på lunge.dk/snakomlunger kan du dele dine tanker, erfaringer og gode råd med de mere end 600.000 danskere, der lever med en lungesygdom tæt på.

Familieferiehuse

Som medlem af Lungeforeningen kan du leje dejlige feriehuse til fordelagtige priser.

Lokalafdelinger og netværk

I vores lokale afdelinger og netværk møder du mennesker, der forstår dig. Her kommer du med i sociale fællesskaber, deltager i lokale arrangementer, møder andre i samme situation og får viden om dine lunger.

Landsdækkende netværk

Lungeforeningen har landsdækkende netværk, som dækker forskellige diagnoser og grupper. Læs også om patientforeningen Alfa-1 Danmark her.

Lungelinjen

Vi har professionelle rådgivere. Ring eller skriv og spørg om fx diagnose, behandling, træning, hjælpemidler, rettigheder og meget mere.

Bliv årsmedlem

Bliv årsmedlem af Lungeforeningen for 210 kr. om året og få adgang til et netværk med et stærkt sammenhold, livsbekræftende aktiviteter, professionel rådgivning og masser af brugbar erfaring.

210,00 kr.

Støttemedlem

Bliv støttemedlem og støt Lungeforeningen med et fast månedligt beløb.

Som støttemedlem giver du os mulighed for at udføre vores arbejde for patientstøtte, forebyggelse og forskning. Du vil modtage vores medlemsblad Lungenyt og få adgang til vores medlemsfordele.

Du kan trække dit bidrag fra i skat. Tak, fordi du vil hjælpe.