×
×

Er du vores nye chefanalytiker, Fundraising Manager eller Marketing Automation Specialist?

Sidst opdateret: 
06-07-2021

Vil du være med til at kæmpe for en vigtig sag, der lige nu er mere aktuel end nogensinde? Lungeforeningen er en patientforening i rivende udvikling og vækst. På ti år er vi gået fra 5.000 medlemmer til 20.000 medlemmer (ud af ca. 600.000 lungesyge i Danmark), og fra 6 til 18 medarbejdere. Derfor har vi lige nu tre ledige stillinger: en chefanalytiker, en Fundraising Manager og en Marketing Automation Specialist. Vil du være med til at skabe bedre vilkår for de mere end 600.000 danskere, som er berørte af en lungesygdom?

Erfaren chefanalytiker med stærke kommunikationsevner til Lungesagens udvikling

Fundraising Manager – Acquisition til Lungesagens udvikling

Marketing Automation Specialist til Lungesagens udvikling 

 

Kort om Lungesagen
Lungeområdet står over for mange store udfordringer, som er mere aktuelle end nogensinde i en tid med COVID-19. Et stort antal mennesker har en lungelidelse, både børn og voksne, men ingen diagnose. Der mangler sammenhæng i behandlingen af de over 600.000 mennesker med lungesygdomme i Danmark, og der uddeles alt for få midler til lungeforskning. Vi arbejder for at opnå en national forpligtende lungeplan, som vil give mere kvalitet i behandlingen, fremme lighed i sundhed og kunne give langt flere livschancer også på lungeområdet.

Vi er en mindre, men meget ambitiøs forening, der ønsker at skabe forandringer. Vi ved, at det kræver indsigt i og dokumenteret viden om sundhedsvæsenet og lungeområdet, og præsenteret på den rigtige måde kan vi fortsætte vores arbejde med at være en aktiv medspiller i den nødvendige udvikling.

Vi arbejder med lungesagen som:

  • Lungeforeningen
  • Børnelungefonden
  • Danmarks Lungeforenings Fond

 

Lungeforeningens vision er sundere lunger livet igennem
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.