Lungeforeningen på Østerbro søger telefontalent med drive og indføling til 2-årig projektansættelse | Lungeforeningen
×
×

Lungeforeningen på Østerbro søger telefontalent med drive og indføling til 2-årig projektansættelse

Printer-friendly version

Vi søger en moden M/K, der elsker at tale i telefon, og som også kan løse administrative og praktiske opgaver

I Lungehuset er der kort fra tanke til handling. Huset syder og bobler, fordi vi brænder for at hjælpe de mennesker, vi er til for.

Vi har dejligt travlt, og vi søger derfor en moden, erfaren og serviceminded administrativ medarbejder M/K, der stortrives med at tale i telefon, og som har en holistisk tilgang til livet og til mennesker.

Du bliver en vigtig del af administrationsteamet, såvel som hele huset. Du vil indgå i et team på fem, der bl.a. har ansvaret for, at vores medlemmer oplever god omsorg, service og rådgivning, uanset hvilke spørgsmål de har brug for at få besvaret. Du har derfor en god fornemmelse for service, hvor imødekommenhed og empati er nøgleord. Det er en fordel – men ikke et krav – at du har kendskab til Microsoft CRM eller andre registreringsprogrammer. Vi oplærer dig ud fra det konkrete behov.

 

Vi tilbyder dig et job, hvor du sammen med dit team får til opgave at:

  • Besvare opkald fra vores medlemmer - visitere de indkomne opkald samt yde råd og vejledning til de medlemmer, som ringer ind
  • Udføre generelle administrative opgaver og supportere projektlederne (fx invitationer, tilmeldingslister og lign.)
  • Være med til at betjene huset (købe ind, sørge for mødeforplejning og anretning, holde styr på køkkenet, hjælpe med lagerstyring og andre ad hoc serviceopgaver)

 

Om dig:

  • Du har måske en baggrund som sygeplejerske/lægesekretær/kliniksekretær eller tilsvarende. Måske er du gået på efterløn, men synes alligevel, at du har brug for noget mere i din hverdag.
  • Du er serviceminded med stort S og kan tale på en måde, så man med det samme mærker din empati.
  • Du har personlig gennemslagskraft og er god til at samarbejde og hjælpe.
  • Du har kendskab til sundhedsområdet
  • Du kan MS Office (særligt Word, Outlook, PowerPoint) på superbrugerniveau og Excel på brugerniveau, så du let kan flette breve/e-mails til mange, bistå med Word-skabeloner og hjælpe kolleger

 

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen inklusiv frokost, og med tiltrædelse omkring 1. august 2019. Stillingen er en projektansættelse på to år.

Skynd dig at sende din ansøgning, vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2019, kl. 12. Vi behandler dog ansøgningerne løbende, og indkalder eventuelt relevante kandidater til samtale inden ansøgningsfristens udløb. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26.

Ansøgningen skal sendes på mail til chefsekretær Helle Rieck på hr@lunge.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Helle på tlf. 35257117 eller 29290014.

 

Om Lungesagen

Lungeområdet står over for mange store udfordringer. Et stort antal mennesker har en lungelidelse, både børn og voksne, men ingen diagnose. Der mangler sammenhæng i behandlingen af de over 600.000 mennesker med lungesygdomme i Danmark, og der uddeles alt for få midler til lungeforskning.

På baggrund af bl.a. disse udfordringer, og en ambitiøs strategi om at skabe en stærk og bæredygtig forening på lungeområdet, som skal finansiere vores arbejde inden for forebyggelse, forsknings- og patientstøtte, er medlemsservice afgørende for, at vi lykkes.

I Lungeforeningen arbejder alle medarbejdere for den brede lungesag, der omfatter indsatser for Lungeforeningen, Danmarks Lungeforeningens Fond og Børnelungefonden

Læs mere her: www.lunge.dk

 

Lungeforeningens vision:
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.