VIGTIGT: Lungeforeningens generalforsamling 2020 | Lungeforeningen
×
×

VIGTIGT: Lungeforeningens generalforsamling 2020

Printer-friendly version
Sidst opdateret: 
30-04-2020

På grund af den akuelle situation omkring corona i Danmark, har regeringen indført forsamlingsforbud. Lungeforeningens bestyrelse derfor besluttet at udskyde generalforsamlingen til 30. september 2020, kl. 14 i København i håb om, det på det tidspunkt vil være muligt at gennemføre den sikkert og trygt for alle, der ønsker at deltage. 


Hold dig orienteret på lunge.dk og i din indbakke
Da corona situationen udvikler sig hele tiden, ønsker bestyrelsen i stigende grad at informere elektronisk, så vi hele tiden kan give så aktuelle informationer, som muligt. Samtidig er vi bevidste om den økonomiske situation, der kan blive påvirket af coronakrisen, og vi ønsker derfor også at begrænse omkostninger til udsendelser i papirform. Vi vil derfor i år udsende indkaldelsen til generalforsamlingen elektronisk til alle betalende medlemmer, ligesom vi informerer om generalforsamlingen her på www.lunge.dk. Du kan allerede nu læse den bestyrelsesgodkendte årsrapport 2019 på www.lunge.dk/årsrapport. Den vil blive fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen.

 

Modtag vigtige informationer og dit medlemskort fra Lungeforeningen i din indbakke
I år vil vi gerne glæde dig med et nyt medlemskort. Det er lykkedes os at finde ressourcer til dette ved at udsende kortet elektronisk. Du vil få tilsendt medlemskortet på din mail i den første uge af juni 2020. Vi håber, at du vil benytte lejligheden til at oplyse os din mailadresse, hvis vi ikke allerede har den.

Benyt dette link: www.lunge.dk/mail. Så er du sikker på at modtage medlemskort og indkaldelsen til generalforsamling i din indbakke. Har vi allerede din mail, skal du ikke foretage dig noget. Du vil få alt tilsendt automatisk.