×
×

Fundraising Manager til Lungeforeningen

Advarselsmeddelelse

Tilmeldingen er lukket.
Printer-friendly version

Vil du være med til at skaffe midler til Lungeforeningens arbejde med at skabe bedre vilkår og kæmpe for de mere end 600.000 danskere, som er berørt af en lungesygdom? Kan du sikre et højt indtræk af nye medlemmer til Lungeforeningen? Så er du måske vores nye kollega.

Lungeforeningen har i de seneste år gennemgået en stor udvikling. Flere og flere støtter lungesagen, og medlemstallet vokser dag for dag. I jobbet vil du skulle tage aktivt del i at understøtte en meget ambitiøs vækstplan i et performancedrevet team.

Med stillingen tilbyder vi dig en enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning, som stadig er i rivende udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger med kompetencer inden for kommunikation, marketing automation, digital marketing, kampagner, CRM og analyse.

 

Vi søger en person, som:

 • Ved, hvad der giver glade medlemmer og støtter, og som derigennem kan skabe tryghed og grobund for mersalg
 • Har erfaring med at lede og udvikle telemarketing-aktiviteter. Du vil have ansvaret for at sikre høj performance, motivation og gode samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Har erfaring med digital markedsføring og salg
 • Motiveres af at arbejde med KPI’er og af at blive målt på performance
 • Trives i en organisation, hvor mange nye ideer blomstrer op. Nogle forkastes, mens andre forædles og udvikles
 • Er struktureret, inddragende og samarbejdende - og selvfølgelig en god kollega
 • Har en relevant teoretisk uddannelse på minimum bachelorniveau og mindst fem års erhvervserfaring, gerne fra indsamlingsorganisationer eller abonnementsforretninger


Du får:

 • Et spændende, alsidigt job med mening, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af organisationen.
 • En enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning, som stadig er i rivende udvikling.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt, og samtidig arbejde for en meningsfuld sag med stort potentiale.

 

Yderligere oplysninger
Søg stillingen her på siden nederst. Ansøgningsfristen er 24. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Som fundraising manager vil du referere til indsamlings- og kommunikationschef Louise Malling. Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Dine succeser skaber du i en anerkendende og professionel organisation og i samarbejde med en lang række eksterne samarbejdspartnere. Lungeforeningen er beliggende centralt på Østerbro.

Du kan læse Lungeforeningens persondatapolitik her https://www.lunge.dk/persondatapolitik

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Louise Malling på tlf. 51 22 24 86.

Lungeforeningen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Sidst opdateret: 
Tirsdag, juli 6, 2021

Kort om Lungesagen
Lungeområdet står over for mange store udfordringer, som er mere aktuelle end nogensinde i en tid med COVID-19. Et stort antal mennesker har en lungelidelse, både børn og voksne, men ingen diagnose. Der mangler sammenhæng i behandlingen af de over 600.000 mennesker med lungesygdomme i Danmark, og der uddeles alt for få midler til lungeforskning.

Vi er en mindre, men meget ambitiøs forening, der ønsker at skabe forandringer. I januar 2020 blev vi udvalgt som ”Best Practice”-case på Altinget. Vi ønsker at være en stærk og bæredygtig forening på lungeområdet, som kan finansiere vores fortsatte arbejde inden for forebyggelse, forskning og patientstøtte, og derfor er fundraising afgørende for, at vi kan øge vores aktivitetsniveau.

Vi arbejder med lungesagen som:

 • Lungeforeningen
 • Børnelungefonden
 • Danmarks Lungeforenings Fond
   

Læs mere her: www.lunge.dk

Lungeforeningens vision er sundere lunger livet igennem
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.