×
×

Vil du styrke Lungeforeningens kunderejse?

Advarselsmeddelelse

Tilmeldingen/bestillingen er lukket.

Bliv Engagement Manager hos Lungeforeningen

Vil du være med til at skaffe midler til Lungeforeningens arbejde med at skabe bedre vilkår og kæmpe for de mere end 700.000 danskere, som er direkte eller indirekte berørt af en lungesygdom? Vil du være med til at optimere fastholdelse og værdi af vores mange støtter og medlemmer i Lungeforeningen? Så er du måske vores nye kollega. 

Lungeforeningen har i de seneste år gennemgået en stor udvikling. År for år har flere og flere valgt at støtte lungesagen, og medlemstallet er steget. Vi tilbyder nu en nyoprettet stilling med fokus på engagement, CRM og performance.

Med stillingen tilbyder vi dig en unik mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning. Som Engagement Manager får du mulighed for at arbejde med bl.a. værdioptimering af eksisterende støtter og medlemmer, og du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger med kompetencer inden for rekruttering og leadgenerering, kommunikation, digital marketing, kampagner, web og meget andet.

 

Vi søger en profil, som:

 • Ønsker at arbejde med optimering af fastholdelsen af Lungeforeningens mange støtter og loyale medlemmer for løbende at øge værdien af den enkelte støtte i medlemsbasen. Du har indsigt i optimering og udvikling af digitale brugeroplevelser og forstår at arbejde med anvendelsen af data til optimering af fundraising (navnlig aktivering, værdimaksimering og fastholdelse). 
 • Har erfaring og indsigt i arbejdet med onboarding-programmer og medlemsrejser (kunderejser) og dermed ved, hvad der giver glade medlemmer og støtter, og som kan skabe tryghed og grobund for mer- og op-salg. Du er analytisk og har en stærk budget- og talforståelse. 
 • Kan og vil tage ansvar for kampagner målrettet eksisterende støtter, for fastholdelse og for win-back. Kan tage ansvar for data, systemer og automatiseringer, som er et område vi opgraderer aktuelt.
 • Motiveres af at styre efter og blive målt på KPI’er og performance, arbejder konstruktivt for at nå vores fælles mål – også selvom der opstår udfordringer undervejs. I det hele taget har du fokus på salg og besidder en god forretningsforståelse. Du har derfor en datadrevet tilgang til dit arbejde og tager ansvar for hele brugerrejsen fra kampagnemateriale til optimering af landingpage og konvertering. 
 • Har 3-5 års erhvervserfaring, gerne fra en NGO, indsamlingsorganisation eller tilsvarende kommercielle abonnementsforretninger. Du er handlekraftig og med et højt drive, og du ønsker at være med til at gøre en forskel for mennesker, der lever med lungesygdom og deres pårørende.

Du får:

 • Et spændende, alsidigt job med mening, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af organisationen i små teams, hvor dit team arbejder med CRM- og performance. 
 • En stilling med en stor grad af frihed ift. metoder og tilgange – og samtidig ansvar for at opnå resultater navnlig ift. fastholdelse, churn og værdimaksimering.  
 • En enestående mulighed for at være en del af et team, der bl.a. udvikler og drifter en meget effektiv medlemsforretning, som stadig er i rivende udvikling – og hvor der er højt til loftet og masser af plads til dine ideer, tilgange og forslag.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt, og samtidig arbejde for en meningsfuld sag med stort potentiale.

Yderligere oplysninger
Vent ikke med at søge stillingen, da vi løbende tager relevante kandidater ind til samtale. Ansøgningsfristen er 15. marts 2023.

Som Engagement Manager vil du referere til indsamlings- og kommunikationschef Louise Malling. Stillingen er på 37 timer pr. uge inkl. frokost. 

Dine succeser skaber du i en anerkendende og professionel organisation. Lungeforeningen er beliggende centralt på Østerbro.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til indsamlings- og kommunikationschef Louise Malling på tlf. 5122 2486. 

I Lungeforeningen ønsker vi at afspejle det samfund, vi er en del af. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede kandidater til at søge uanset etnicitet, alder, seksuel orientering, religion eller andre tilhørsforhold.

 
Om Lungeforeningen
Lungeforeningen er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening. 
 
Vi arbejder for at:

 • Lungesygdomme bliver opdaget og behandlet så tidligt som muligt – også via ny forskning
 • Alle der er ramt af en lungesygdom og deres pårørende får støtte, viden og en bedre hverdag
 • Udbrede kendskabet til lungesygdomme - både politisk og i befolkningen

Vi arbejder med lungesagen som:

 • Lungeforeningen
 • Børnelungefonden
 • Danmarks Lungeforenings Fond

Læs mere her: https://lunge.dk
 
Lungeforeningens vision er sundere lunger livet igennem
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.

Tags: 
Sidst opdateret: 
Tirsdag, februar 28, 2023