Pårørende har også brug for hjælp

Her kan du få hjælp til at tackle de bekymringer og udfordringer, du har som nær relation til en lungesyg. Uanset om den syge er partner, barn eller ven til dig, er der masser af viden og gode råd at hente.

Læs Lungenyt 3, 2010 med tema om livet som pårørende.

Historier fra pårørende

Lungeforeningen får jævnligt henvendelser fra pårørende til syge, som ønsker at fortælle deres historier om livet som pårørende med henblik på at inspirere og hjælpe andre, som lever med sygdom tæt inde på livet.

Pårørende bliver overset

Pårørende er en ressource for sundhedsvæsenet. Men hvem passer på de pårørende?

Rådgivning

Lungeforeningens lungerådgivere sidder klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning om lungesygdomme, motion, rygestop, mad og meget mere.

Har du mistet din ægtefælle?

Har du mistet din ægtefælle, ser dit liv formentlig meget anderledes ud nu. Du er bestemt ikke alene. Videncenter for Rehabilitering og Palliation (PAVI) har lavet hjemmesiden www.sorgstøtte.dk , hvor du bl.a. kan finde aktuelle tilbud om sorg- og samværsgrupper og læse personlige fortællinger fra andre, der har mistet deres ægtefælle.

Om lungesygdomme

Få viden og gode råd om lungesygdomme. Hvis du ikke kan finde den lungesygdom, du søgte, er du velkommen ti at sende en mail til os på info@lunge.dk

Bliv årsmedlem

Bliv årsmedlem af Lungeforeningen for 210 kr. om året og få adgang til et netværk med et stærkt sammenhold, livsbekræftende aktiviteter, professionel rådgivning og masser af brugbar erfaring.

210,00 kr.

Er du forælder

Lungeforeningens netværk Lungebarn for familier med lungesyge børn giver mulighed for idé- og erfaringsudveksling. Alle er velkomne. Læs mere om Lungebarn

Snak om lunger

I vores online mødested for lungepatienter og pårørende på lunge.dk/snakomlunger kan du dele dine tanker, erfaringer og gode råd med de mere end 600.000 danskere, der lever med en lungesygdom tæt på.