×
×

Charlotte Elving


Printer-friendly version

Jeg har siden 2001 arbejder med mennesker med lungesygdomme. I mit arbejde på Hillerød Hospital har jeg varetaget behandling og konsultationer af mennesker med KOL og svær astma gennem 11 år. De sidste 5 år på Hillerød havde jeg selvstændige konsultationer. 
Siden august 2019 har jeg arbejdet i en lægepraksis.  Jeg har været en del af rådgivningsteamet i Lungeforeningen siden 2010, og jeg brænder for at rådgive mennesker med KOL og astma i deres medicin og dagligdagen med en kronisk lungesygdom. Jeg har gode råd til hvad kan du selv gøre for at forebygge forværringer i din lungesygdom, og hvornår er der behov for at opsøge hjælp. 
Det er blandt nogle af de ting, jeg kan hjælpe dig med. 

Du kan komme i kontakt med mig gennem Lungeforeningens rådgivning. Du kan finde rådgivningstelefonens nummer på denne side.

Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som kan gøre, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.

Få mere info: 
Få rådgivning og hjælp