×
×

Eva Myrup


Printer-friendly version

Jeg er uddannet Klinisk diætist i 2002, og har i 13 år arbejdet i regionalt regi, med patienter med forskellige sygdomme og ernæringsudfordringer – fx diabetes, hjerte-karsygdom, lungesygdom, overvægt, undervægt og allergi.

Siden 2016 har jeg været ansat på et kommunalt Sundhedscenter – hvor jeg bl.a. arbejder i et tværfagligt KOL-team. I teamet arbejder vi med rehabilitering og patientuddannelse til mennesker med Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL).

Desuden arbejder jeg også i vores Hjerte-team og Osteoporose-team og besidder derfor bred erfaring, viden og faglighed inden for de ovennævnte områder.

Jeg arbejder også med individuel ernæringsvejledning – og er vant til at møde både store og små udfordringer omkring mad og ernæring i forbindelse kronisk sygdom.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig, der er lungesyg eller dine pårørende med spørgsmål om mad til lungesyge, de ernæringsudfordringer og –problemer, der kan opstå både i forbindelse med en almindelig hverdag med lungesygdom, ved øget træning/genoptræning eller ved forværring af sygdom.

Jeg ser frem til at snakke med dig. 

Du kan komme i kontakt med mig gennem Lungeforeningens rådgivningstelefon. Du kan finde rådgivningstelefonens nummer på denne side.