×
×

Ingeborg Farver-Vestergaard


Printer-friendly version
Ingeborg Farver-Vestergaard, psykolog, rådgiver Lungeforeningen

Jeg er psykolog og arbejder med psykologisk behandling for lungepatienter.

Til dagligt er jeg tilknyttet KOL-rehabiliteringen ved Aarhus Universitetshospital, hvor jeg underviser patienter om psykologiske problemstillinger som fx angst og depression.

Jeg forsker i mindfulnestræning for KOL-patienter. Resultaterne af min forskning viser at mindfullnes træning kan lindre angst og depression

Du kan prøve mindfulness-øvelserne her. Øvelserne kan bruges af alle lungepatienter.

Derudover er jeg terapeut for patienter, der modtager en psykologisk behandling, som hedder mindfulness-baseret kognitiv terapi, men som også kaldes ”opmærksomhedstræning”.

Jeg har igennem flere år arbejdet med forskning og psykologisk behandling af patienter med forskellige lungesygdomme og kræft.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig med psykologiske problemstillinger forbundet med det, at have en lungesygdom eller at være pårørende til en person med lungesygdom.

Det kan for eksempel være samtaler om angst, depression, forholdet til ægtefællen/familiemedlemmer, begrænsninger i hverdagen eller andre følelsesmæssige udfordringer.

 

Kontakt

Du kan ringe til Ingeborg på tlf. 30 13 72 07, tirsdag mellem 13:00-14:00.


Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.