×
×

Ingeborg Farver-Vestergaard, psykolog


Printer-friendly version
Ingeborg Farver-Vestergaard, psykolog, rådgiver Lungeforeningen

Jeg er psykolog og arbejder med psykologisk behandling for lungepatienter.

Til dagligt er jeg tilknyttet Onkologisk og Medicinsk Afdeling ved Vejle Sygehus, hvor jeg taler med patienter om psykologiske problemstillinger i forbindelse med livet med en fysisk sygdom, fx følelser af angst og tristhed eller ændringer i familielivet.

Jeg forsker i psykologisk påvirkning og behandling for mennesker med lungesygdom. Blandt andet har jeg arbejdet med mindfulness-træning for KOL-patienter. Resultaterne af min forskning viser, at mindfullnes træning kan lindre angst og depression.

Du kan prøve mindfulness-øvelserne her. Øvelserne kan bruges af alle lungepatienter.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig med psykologiske problemstillinger forbundet med det, at have en lungesygdom eller at være pårørende til en person med lungesygdom.

Det kan for eksempel være samtaler om angst, depression, forholdet til ægtefællen/familiemedlemmer, begrænsninger i hverdagen eller andre følelsesmæssige udfordringer.

 

Kontakt

Du kan ringe til Ingeborg på tlf. 30 13 72 07, tirsdag mellem 13:00-14:00.

 

Det skal du være opmærksom på
Når du ringer til Lungeforeningens rådgivere, skal du være indforstået med, at det ikke er en konsultation men en rådgivning, og at svarene er uforpligtende og vejledende. Du bør altid opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl. Du er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives.

Lungeforeningens rådgivning er for betalende medlemmer med det store medlemskab.

Alle Lungeforeningens rådgivere har naturligvis tavshedspligt. Læs Lungeforeningens politik for persondata.