×
×

Laura Gylling Skov, psykologJeg er psykolog og har siden 2015 arbejdet med rådgivning af patienter og deres pårørende ved Aarhus Universitetshospital.

Som psykolog har jeg en særlig interesse for det eksistentielle, og har fordybet mig meget i dette under min uddannelse samt i mit arbejde med forskellige patientgrupper. Her har jeg beskæftiget mig med sorg, krise, angst, samt de spørgsmål, tanker og refleksioner (små som store), der ofte opstår når vi mennesker bliver konfronteret med os selv og vores liv, når akut og kronisk sygdom forekommer i vores liv.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg er klar til at tage en snak med dig om de svære ting ved at have en lungesygdom, eller ved at være pårørende til en person med lungesygdom. ​Det kan eksempelvis være samtaler om:

  • Angst
  • Depression
  • Sorg
  • Forholdet til ægtefælle/familiemedlemmer
  • Begrænsninger i hverdagen eller andre følelsesmæssige udfordringer
  • Tanker og refleksioner relateret til det eksistentielle

 

Kontakt

Du kan ringe til mig på tlf. 30 13 72 07, alle dage og indtal en besked med navn og telefonnummer. Jeg vil sende dig en SMS, hvorefter vi kan aftale nærmere tidspunkt.
 

Det skal du være opmærksom på
Når du ringer til Lungeforeningens rådgivere, skal du være indforstået med, at det ikke er en konsultation men en rådgivning, og at svarene er uforpligtende og vejledende. Du bør altid opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl. Du er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives.

Lungeforeningens rådgivning er for betalende medlemmer med det store medlemskab.

Alle Lungeforeningens rådgivere har naturligvis tavshedspligt. Læs Lungeforeningens politik for persondata.