×
×

Laura Gylling Skov, psykolog


Printer-friendly version

Jeg er psykolog og har siden 2015 arbejdet med rådgivning af patienter og deres pårørende ved Aarhus Universitetshospital.

Som psykolog har jeg en særlig interesse for det eksistentielle, og har fordybet mig meget i dette under min uddannelse samt i mit arbejde med forskellige patientgrupper. Her har jeg beskæftiget mig med sorg, krise, angst, samt de spørgsmål, tanker og refleksioner (små som store), der ofte opstår når vi mennesker bliver konfronteret med os selv og vores liv, når akut og kronisk sygdom forekommer i vores liv.

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig med psykologiske problemstillinger forbundet med det at have en lungesygdom, eller at være pårørende til en person med lungesygdom.

Det kan eksempelvis være samtaler om angst, depression, sorg, forholdet til ægtefælle/familiemedlemmer, begrænsninger i hverdagen eller andre følelsesmæssige udfordringer, samt tanker og refleksioner relateret til det eksistentielle.

 

Kontakt

Du kan ringe til Laura på tlf. 30 13 72 07, alle dage og ligge en besked. Laura vil sende dig en SMS hvorefter I kan aftale nærmere tidspunkt. 
OBS: Laura holder ferie i uge 30 + 31

 

Det skal du være opmærksom på
Når du ringer til Lungeforeningens rådgivere, skal du være indforstået med, at det ikke er en konsultation men en rådgivning, og at svarene er uforpligtende og vejledende. Du bør altid opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl. Du er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives.

Lungeforeningens rådgivning er for betalende medlemmer med det store medlemskab.

Alle Lungeforeningens rådgivere har naturligvis tavshedspligt. Læs Lungeforeningens politik for persondata.