Louise Kofoed Stender, sygeplejerske og sexolog | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Louise Kofoed Stender, sygeplejerske og sexolog


Printer-friendly version
Louise Kofoed Stender, sygeplejerske, sexolog og rådgiver i Lungeforeningen

Jeg er uddannet sygeplejerske med professionsbachelor i 2001 og intensivsygeplejerske 2012. I 2018 blev jeg uddannet som autoriseret specialist i sexologisk rådgivning og læser nu også til psykoterapeut. 

Jeg har bred medicinsk erfaring og har siden 2008 arbejdet aktivt med lunge- og allergipatienter i almen praksis og som rehabiliteringssygeplejerske på Lungemedicinsk ambulatorie, Hillerød Hospital. 

 


Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig og dine pårørende med generelle spørgsmål om  KOL, astma og allergi. Jeg rådgiver om dagligdagen med en lungesygdom, herunder vaccination, medicin, lægesamtale, angst og depression, rygestop, motion, praktiske spørgmål om mad og hjælpemidler med videre. 

Du kan også spørge mig om alt vedr. parforhold, familiedynamik med svær syg barn eller partner, intimitet i forhold til det at være lungesyg, sexologiske problemer eller vanskeligheder i forhold til inkontinens.

 

Kontakt

Louise Stender er i øjeblikket ikke tilgængelig. 


Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.