Marie Lavesen, lungesygeplejerske | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Marie Lavesen, lungesygeplejerske


Printer-friendly version
Marie Lavesen, sygeplejerske og rådgiver i Lungeforeningen

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1997, Master i Sundhedspædagogik 2010, og har siden 1997 været ansat på Lungemedicinsk Afsnit, Hillerød Hospital.

Jeg har fra 2004 primært arbejdet med mennesker med Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) både i forhold til rehabilitering og patientuddannelse. I de sidste par år har jeg også deltaget i tværsektorielle og tværfaglige projekter i forhold til KOL-forløbsprogram i Region Hovedstaden.


Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd til dagligdagen med en lungesygdom, fx rygestop, motion, angst med videre og generelle spørgsmål om behandling af lungesygdomme.

 

Kontakt

Du kan ringe til mig på tlf. 30 13 79 46 om mandagen mellem kl. 11.00 og 12.00.


Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.