×
×

Velliv Foreningen støtter rådgivning af forældre til lungesyge børn og unge

Sidst opdateret: 
11-05-2020

Lungeforeningen har modtaget 50.000 kr fra Velliv Foreningens akutpuljen. Pengene skal bruges til at styrke og udvikle vores rådgivning af forældre til lungesyge børn og unge. Lungeforeningen er dybt taknemmelige for støtten.

Direktør for Lungeforeningen Anne Brandt siger:

”Samfundet åbner nu gradvist op, men de sværeste kronisk lungesyge børn og unge bliver fortsat tvunget til at være hjemme. For dem handler det ikke om at undgå at sprede smitte. Det handler om at overleve. Det er børn og unge, der i forvejen er ekstra udsatte, som nu får endnu sværere ved at følge med fagligt og socialt. Det presser familierne – ikke mindst, hvis man også har et job at passe. ”

Coronakrisen har øget behovet for personlig rådgivning og målrettet vejledning:

”Når familierne kontakter Lungeforeningen, skal vi være klar med den nyeste viden, vi skal have tid og have flere digitale kommunikationskanaler. Det koster alt sammen. Og derfor er bevillingen fra Velliv Foreningen utrolig vigtig for vores arbejde og oplysningsindsats” siger Anne Brandt.

-----

Er du forældre til et lungesygt barn? Kontakt Lungeforeningens rådgivning

Støt og følg arbejdet for at rejse midler til støtte, oplysning og forskning til gavn for børn og unge med lungesygdomme på Børnelungefonden.dk