×
×

Rikke Mulvad Sandvik, læge og ph.d.-studerende


Printer-friendly version

Jeg hedder Rikke og arbejder som læge og ph.d.-studerende på Dansk BørneLungeCenter på Rigshospitalet. Jeg forsker i lungefunktionsmåling hos småbørn med cystisk fibrose. 'Jeg arbejder også på at undersøge, hvordan lungefunktionen er på raske børn i alderen 0-3 år.

Jeg har arbejdet som læge på børneafdelingen i ca. 2,5 år (fordelt på flere ansættelser de sidste mange år), hvor jeg primært har arbejdet i børnemodtagelsen og det almene børneambulatorie.

I Dansk BørneLungeCenter arbejder jeg børn med cystisk fibrose.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål omkring diagnose, behandling og hverdagen med et barn med lungesygdom. Jeg kan også hjælpe dig med spørgsmål, som drejer sig om mere ”almindelige” børnesygdomme. Du kan kontakte mig hver tirsdag fra kl. 20.30-22.00 på tlf. 30 13 07 38.

Jeg ser frem til at tale med dig.

 

Det skal du være opmærksom på
Når du ringer til Lungeforeningens rådgivere, skal du være indforstået med, at det ikke er en konsultation men en rådgivning, og at svarene er uforpligtende og vejledende. Du bør altid opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl. Du er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives.

Lungeforeningens rådgivning er for betalende medlemmer med det store medlemskab.

Alle Lungeforeningens rådgivere har naturligvis tavshedspligt. Læs Lungeforeningens politik for persondata.