Stine Kaarsberg | Lungeforeningen
×
×

Stine Kaarsberg


Printer-friendly version

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2014. Til dagligt arbejder jeg på et rehabiliteringscenter.  Jeg har tidligere erfaring fra sygehus bl.a. indenfor både akut, onkologisk og lungemedicinsk, hvor jeg har arbejdet tæt med mennesker, der har KOL og lungekræft.
Som ergoterapeut arbejder jeg med patienters aktivitetsproblemer i hverdagen. Jeg er ekspert i at vurdere behov for træning, hjælpemidler, behandling, smerteproblematikker og tilmed også tage højde for de særlige fysiske, psykiske- og sociale behov, der er omkring mennesket generelt. Jeg har gennem tiden arbejdet med forskellige patientgrupper såsom, KOL, cancer, sklerose, demens og apopleksi. 

Jeg er den som står for genoptræningsplaner, der skal gøre dagligdagen lettere i hjemmet eller på jobbet med mindst mulig hjælp - og størst mulig livskvalitet. 
Jeg er frivillig ergoterapeutisk rådgiver i Lungeforeningen og bestyrelsesmedlem i det Ergoterapi Faglige Selskab for Lungerehabilitering.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig og dine pårørende med råd og vejledning til at fungere i dagligdagen med en lungesygdom, det kan fx være: Hjælpemidler, hensigtsmæssig vejrtrækning, gode hvile- og arbejdsstillinger, prioritering og planlægning af energi i løbet af en dag, samt eventuelle ændringer i hjemmet.

 

Kontakt

Du kan ringe til Stine på telefon 30 13 07 38, mandag, kl. 20.00-21.00.


Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.