Stine Kaarsberg, ergoterapeut | Lungeforeningen
×
×

Stine Kaarsberg, ergoterapeut


Printer-friendly version

Jeg er uddannet ergoterapeut i 2014. Til dagligt arbejder jeg på Næstved Sygehus, hvor jeg er tilknyttet de medicinske afdelinger.

Fra både akut, onkologisk og lungemedicinsk afdeling har jeg erfaring med mennesker, der har KOL og lungekræft.

Som ergoterapeut arbejder jeg med patienteres aktivitetsproblemer i hverdagen. Jeg står for genoptræningsplaner, der skal gøre dagligdagen lettere i hjemmet eller på jobbet med mindst mulig hjælp - og størst mulig livskvalitet.

Jeg er frivillig ergoterapeutisk rådgiver i Lungeforeningen og bestyrelsesmedlem i det Ergoterapi Faglige Selskab for Lungerehabilitering.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig og dine pårørende med råd og vejledning til at fungere i dagligdagen med en lungesygdom, det kan fx være: Hjælpemidler, hensigtsmæssig vejrtrækning, gode hvile- og arbejdsstillinger, prioritering og planlægning af energi i løbet af en dag, samt eventuelle ændringer i hjemmet.

 

Kontakt

Du kan ringe til Stine på telefon 30 13 09 44, mandag, kl. 20.00-21.00.


Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.