Susanne Kitaj, socialrådgiver og familieterapeut | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Susanne Kitaj, socialrådgiver og familieterapeut


Printer-friendly version
Susanne Kitaj, socialrådgiver og familieterapeut og rådgiver i Lungeforeningen

Jeg er socialrådgiver og blev uddannet i 1979 og en MPA i 2010.

Jeg har har været ansat i den kommunale forvaltning i forskellige kommuner siden 1979 og hovedsageligt beskæftiget sig med offentlig forvaltning og det socialfaglige område og hjælp til familier med problemer. Jeg er også uddannet familieterapeut.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om dine sociale rettigheder i det sociale system fx fleksjob, pension, hjælpemidler, støtte til transport, tilskud til medicin.

Jeg kan også hjælpe dig med de følelsesmæssige problemer, der kan opstå i forbindelse med lungesygdomme eller vejlede i, hvor du kan få yderligere relevant hjælp.

 

Kontakt

Du kan ringe til mig hver mandag fra kl. 16.00-17.00 på tlf. 30 13 79 48.
 

Gå ikke glip af din rådgivning
Vores rådgivere ringer fra et telefonsystem, som gør, at du ikke kan se, hvilket nummer, der ringer (hemmeligt nummer) til dig. Så hvis du skal ringes op eller en rådgiver ringer til dig, fordi han eller hun var optaget, da du ringede, så tag endelig telefonen, selvom du ikke kan se nummeret.