×
×

Har du oplevet fejl i din behandling? Benyt dig af Lungeforeningens nye medlemstilbud

 Frem til 31. marts 2021 kan du nu få hjælp og vejledning af advokat Søren Kroer, der er specialist i patienterstatning. Du kan få vurderet, om du kan søge om erstatning for fx fejlagtig behandling, for sen diagnose eller alvorlige sjældne bivirkninger.

Hvis du ønsker at gøre brug af medlemstilbuddet, kan du udfylde nedenstående formular. Herefter vil du modtage en mail med advokat Søren Kroers kontaktinformationer.

Hvis du ikke kender dit medlemsnummer, kan du kontakte medlem@lunge.dk. Hvis du har problemer med formularen, kan du kontakte mvl@lunge.dk

CAPTCHA
Løs dette simple regnestykke. Så er vi sikre på, at du ikke er en robot, og vi undgår spam på vores hjemmeside. Tak.
12 + 2 =
Eksempel: 1+3 = 4

Præcisering af tal sendt i mail 14. januar om nyt medlemstilbud
I januar sendte Lungeforeningen en email til alle medlemmer, hvor vi skrev, at 0,5 % af de sager, som er anmeldt til Patienterstatningen de seneste fem år, er fra patienter med lungesygdom. Og at 7 ud af 10 patienter med en lungesygdom, som har meldt deres skade til Patienterstatningen, har fået tilkendt erstatning.

Der er behov for en præcisering. Det er 2% af alle sager, som er anmeldt til Patienterstatningen i perioden 2015-2019, der er fra patienter med en lungesygdom. Og det er 7 ud af 10 med lungekræft, hvor der er enighed om en for sen diagnosticering af lungekræft, der får en erstatning. For alle lungepatienter gælder det, at 27% i perioden 2015-2019, der har anmeldt deres forløb til patienterstatningen, har fået tilkendt en erstatning.