×
×

I morgen fredag 20. marts kl. 9.05 synger hele Danmark fællessang

Mail sendt den 19. marts

Sang er god træning for lungerne og kan styrke vejrtrækningen. Som frivillighedskonsulent i Lungeforeningen, er det en fornøjelse at opleve, hvordan lungekor rundt om i hele landet spirer og er med til at skabe livsglæde for mennesker med lungesygdom. Samtidig er sang også en god måde at træne og forbedre kontrollen over vejrtrækningen.

I denne tid skal vi holde sammen ved at holde afstand. Det betyder rigtig mange timer indendørs. Og det betyder også, at Lungeforeningens lungekor er sat på pause.

Derfor er vi i Lungeforeningen sammen med Sangens Hus og 30 andre aktører gået sammen om fællessang ”Danmark Synger”. Så syng med i morgen fredag 20. marts kl. 9.05, når hele Danmark synger sammen. DR1 og P2 synger og spiller for, så invitér dine venner, familie og naboer til at synge med. Tænd for radio eller tv, eller afspil fra din telefon. Lad os stå sammen ved at holde afstand og synge sammen.

 

Del dine sangbilleder med os

Del gerne et glimt af din sang – fra vinduet, fra altanen eller fra haven. Eller måske fra en sangtime i hjemmeskolen ved spisebordet. Læg det på Facebook og ’tag’ det ved at skrive @lungeforeningen og @danmarksynger, så kan vi samle de mange sang-øjeblikke.

Jeg håber, at du har lyst til at være med og markere, at vi holder sammen, selvom vi lige nu er mest hver for sig.

 Mange gode og varme hilsner

Ida Corina Jahn

Frivillighedskonsulent og projektleder i Lungeforeningen

 

Psst... Kender du nogen, der kunne have glæde af vores inspiration, så husk at sende denne mail videre videre – eller få dem til at skrive sig selv op via dette link.