Region Sjælland

Lokalafdelinger og netværksgrupper

Holbæk Netværksgruppe

Ny netværksgruppe i Holbæk mødes 4 gange om måneden med start den 12. september 2012 og derefter hver onsdag kl. 10-12. Gruppen er startet af en ildsjæl, der samtidig er koordinator for KOL i Holbæk Kommune, Birthe Pugholm.

Faxe Netværksgruppe

Faxe KOL-netværksgruppe

Vi er en gruppe mennesker med lungesygdommen KOL der mødes hver tirsdag  kl. 13-15 i Frivillighuset Dalgården, Thujavej 19, 4683 Rønnede. Vi træner ved maskiner og hygger vi os med en kop kaffe. Dine pårørende er meget velkomne, så bare mød op!

Greve Lungekor

Kom og syng med i Greve Lungekor! KOL koret i Greve er et samarbejde mellem Lungeforeningen, Den Musiske Skole i Greve (DMS) og  Center for Sundhed & Pleje (CSP) .  KOL koret har årligt ca. 30 aktiviteter – herunder prøver, koncerter og forskellige relevante ekskursioner.

Gulborgsund, Sakskøbing motionsnetværk

Træn sammen med Lungeforeningen i motionsnetværket. Det er aldrig sjovt at træne alene eller gøre det samme hver gang.

Vi træner en gang om ugen.

Guldborgsund Lokalafdeling

Guldborgsund lokalafdeling er et tilbud for lungepatienter og pårørende. Vi mødes et par gange om året til forskellige faglige oplæg og socialt samvær.

Guldborgsund sangkor for mennesker med vejrtrækningsproblemer

Bestyrelsen i Guldborgsund Lokalforening, har i samarbejde med Musikskolen oprettet et sangkor for medlemmer med vejrtrækningsproblemer, medlemmer af andre patientforeninger er også velkomne. Korleder er Iben Romme.

Guldborgsund træningsnetværk i Væggerløse

Træn sammen med Lungeforeningen i motionsnetværket.

Guldborgsund, Stubbekøbing Motionsnetværk

Træn sammen med Lungeforeningen i motionsnetværket.

Holbæk Lokalafdeling

Fomålet med Holbæk Lokalafdeling er at øge kendskabet til lungeforeningens arbejde og at arbejde lokalt med arrangementer til glæde og oplysning for borgerne og  deres pårørende.

Holbæk netværksgruppe 2

Kom og vær med. Vi træner hver torsdag kl: 15.00-16.00 På Elisabethcentret, 1.sal, Carl Reffsvej 2, 4300 Holbæk

Har du lyst til at være med/har spørgsmål kontakt tovholder Svend Aage Heitmann på tlf 22 79 26 14 eller mail: heimadan@live.dk

Jyderup Netværksgruppe - Et liv i balance med KOL

KOL kan være en svær sygdom at leve med. Det kan derfor være rart at søge støtte hos andre, ligesindede. I netværksgruppen kan I støtte, udvikle og udfordre hinanden.

Kalundborg Lungekor

Sang er en god måde at træne sin vejrtrækning på - og så er sang, udover at være godt for lungerne, også godt for humøret og helbredet.

Kalundborg Netværksgruppe

Vi er en gruppe mennesker med KOL, som har startet et netværk her i Kalundborg. Vi mødes, hygger, udveksler erfaringer, dyrker motion mm.

Køge Lungekor

Kom og syng med os i Køge Lungekor. Der er plads til alle slags stemmer. Koret bliver ledet af  den meget erfarne underviser Otto Laust Hansen. Han er leder af Køge Musikskole igennem 35 år.

Køge Netværksgruppe

Køge Netværksgruppe er et netværk som skal kunne skabe rammerne for, at lungesyge kan mødes med hinanden og lave forskellige ting sammen, f.eks. motionere, synge i kor m.m.

Næstved Lungekor

Kom og syng med  i " De glade Lunger" , Næstved Lungekor. 

Vi synger hver torsdag kl. 13.00-14.00 på Næstved Kultur og Musikskole, Skellet 29 , 4700 Næstved.  Koret bliver ledet af to de dygtige korledere.

Pris
135kr/ måneden

Næstved Netværksgruppe

Engagerede, lokale kræfter har taget initiativ til at starte en netværksgruppe. Gruppen ønsker at få gang i lidt træning og møder til kaffe og en snak og andre hyggelige påfund (foredrag etc.).

Odsherred Lokalforening

Lokalforeningen i Odsherred er et tilbud for lungepatienter og pårørende. Her kan du møde andre i samme situation som dig selv og udveksle erfaringer, få viden om medicin, kost, motion og meget mere.

Odsherred Lungekor

Sangtræning er god gymnastik for lungerne. Derfor har Odsherred Kommune oprettet et kor for mennesker med KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom) og andre lungesygdomme. Koret er en del af et projekt omkring KOL og sang i Odsherred Kommune.

Odsherred Netværksgrupper

Gratis vedligeholdende træning op for lungesyge på Sundhedscenter Odsherred. 

Odsherred lokalforening har i samarbejde med Sundhedscenter Odsherred, startet 2 gratis træningshold op på sundhedscenteret. Så kom og få rørt dig og ha’ det sjovt sammen med ligestillede.
 

Præstø Netværksgruppe

Det kan være svært at leve med KOL, og derfor kan det være rart at møde ligesindede. I netværksgruppen kan vi støtte, udvikle og udfordre og træne sammen.

Regstrup Netværksgruppe

Endelig kommer der et nyt netværk for dig med KOL i Regstrup.

Vi starter op fredag den 10. februar
Kl.11.00-13.00
Åvang, Hovedgaden 36 A
4420 Regstrup
Lokale: Aktiviteten

Ringsted Lungekor

Kom og syng med i vores nye lungekor. Koret er et samarbejde mellem Lungeforeningen og Ringsted Musik- og Kulturskole. Koret vil blive ledet af en af skolens erfarne korledere.

I det nedenstående finder I praktiske oplysninger om koret:

Ringsted Netværksgruppe

Det er med stor glæde at annoncere, at vi opretter et træningsnetværk for lungepatienter.

Kom og dyrk motion sammen på det nye lunge gymnastikhold i en time. Efter træningen vil vi hygge over en god kop kaffe og the.   

Roskilde Lokalforening & Café Åndenød

Roskilde Lokalforening har mange spændende arrangementer for lungepatienter og pårørende, de afholdes i Café Åndenød.

Roskilde Lungekor

Elsker du at synge? Har du problemer med at få luft? Så er KOL-koret måske noget for dig? Vi har samlet et kor af mænd og kvinder, som elsker at synge. Her gør det ikke noget, at du hoster eller lige skal ha' en pause til at få vejret.

Slagelse - Café Lungen

Café Lungen:

Slagelse Netværksgrupper

I Slagelse har vi mange tilbud til borgerne med en lungesygdom, så kom og vær med.  I kan læse mere om vores tilbud ved at trykke HER og/eller læse mere i det nedenstående.

Solrød Lungekor "Det friske pust"

Vi har fået et lungekor i Solrød og alle med en lungesygdom er meget velkommen.

Stege Netværksgruppe

Vi er 16 mennesker i netværksgruppen med lungesygdommen KOL, der mødes og træner sammen hver tirsdag kl. 11.00 - 12.30.

Hvis du vil vide mere eller gerne vil være med, kan du kontakte tovholder Dorrit Bech Helgesen.

Stege Netværksgruppe II

Vi mødes, træner og hygger os sammen. Der er altid plads til flere. Vi drikker kaffe /te og får lidt at spise efter træning og som regel får vi også rørt lattermusklen

Stevns Netværksgruppe

Engagerede, frivillige kræfter har startet en netværksgruppe op i Stevns Kommune. Gruppen mødes den 3. onsdag i måneden. Hvis du vil høre mere om gruppen, er du velkommen til at kontakte:

Tølløse Netværksgruppe

Vi er 6-7 stykker, der har KOL. Vi mødes fast en gang om ugen, hvor vi bruger den første halve time på at snakke sammen om, hvordan det er gået siden sidst, og så træner vi sammen.

Vordingborg Lokalafdeling

Lokalforening Vordingborg er et tilbud for lungepatienter og pårørende. Her kan du møde andre i samme situation som dig selv og få viden om medicin, kost, motion og meget mere.

Vordingborg Lungekor

Vordingborg Musikskole lancerer den 6. marts 2014 et nyt korsangstilbud for borgere med lungesygdommen KOL. Det er ikke nødvendigt, at have særlige sangevner eller erfaring med korsang – alle med KOL er meget velkomne.
Koret mødes på Musikskolen, Kulturarkaden i Vordingborg.

Vordingborg Netværksgruppe

Vi er 15 mennesker i netværksgruppen med lungesygdommen KOL, som træner og hygger os sammen og får en kop kaffe, hvor der så snakkes om alt.

Vordingborg Netværksgruppe II

Vi er 18 mennesker i netværksgruppen med lungesygdommen KOL, som træner og hygger os sammen og får en kop kaffe, hvor der så snakkes om alt.

Arrangementer

Generalforsamling

Nakskov -- 4900
28. februar 2017 - 19:00
Hoskiærsvej 17 1.sal, 4900 Nakskov

Fasterlavns Arrangement

Køge -- 4600
6. marts 2017 - 15:00
Spejderhytten, Marksvinget 22, 4600 Køge

Inspiratorisk muskeltræning – og styrketræning af lungemuskulaturen og orientering om Non invasiv ventilations (NIV) behandling

Roskilde -- 4000
22. marts 2017 - 14:00
Himmelev Sognegaard Fynsvej 69, Himmelev 4000 Roskilde

KOL kompetencecenter i Region Sjælland

Køge -- 4600
3. april 2017 - 15:00
Spejderhytten, Marksvinget 22, 4600 Køge

Muskelterapi - mindre åndenød? ved Zoneterapeut Henning Mørkeberg -

Roskilde -- 4000
26. april 2017 - 14:00
Himmelev Sognegård, Fynsvej 69, 4000 Roskilde