Snak om lunger

Hvad er Snak om lunger?

Snak om lunger er et online mødested for lungepatienter, pårørende og andre, der ønsker at få og give støtte, gode råd og kærlige indspark.

Gå ind på www.lunge.dk/snakomlunger

Lungeforeningens online mødested www.lunge.dk/snak om lunger er til for, at de mere end 600.000 danskere, der lever med en kronisk lungesygdom, deres pårørende og andre, kan finde støtte og dele tanker og erfaringer.

Målet er at hjælpe mennesker, der lever med lungesygdom tæt inde på livet, med at finde hinanden og finde den styrke, det kræver at leve et bedre liv med en kronisk sygdom.

Døgnåben rådgivning
Snak om lunger kan du mødes med andre på kryds og tværs af bygrænser og på alle tider af døgnet i trygge rammer.

Snak om lunger har stort fokus på at give mennesker både magt og autoritet til at leve et godt liv med en kronisk sygdom.

Snak om lunger, er en videreudvikling af Lungeforeningens tidligere forum Snakomkol.dk, som henvendte sig til de omkring 320.000 danskere, der har den kroniske lungesygdom KOL.

Det nye online mødested er blevet til via et bidrag fra it-virksomheden KMD, der blandt andet udvikler sundhedsteknologi og telemedicinske løsninger til KOL-patienter.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til Snak om lunger, er du velkommen til at kontakte redaktør Magnus Bendtsen på forum@lunge.dk eller på tlf. 35 27 19 12.

Læs også
Nyt online forum for lungepatienter
Mere om Snak om lunger
Artiklen "Mere magt til patienterne", om patient-empowerment og om Lungeforeningens tidligere online mødested Snakomkol.dk i på side 24 Lungenyt 2, 2012.