Frustreret | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Frustreret

3 posts / 0 new
Seneste indlæg
Frustreret

Hjælp hjælp.... Jeg har haft kol i 7 år. Fik nu pludselig hoste og kraftig åndenød. Jeg tog til lægen, og blev tilset af en sygeplejerske, som skrev en recept på Bioclavid. 8 dage senere tager jeg til lægen igen, da medicinen ikke virker. Kommer da ind til en uddannelses læge. Hun skriver en recept på 5 dages kur Prednisolon. Skulle så ringe idag og fortælle hvordan det går. Det går stadig IKKE bedre. Hun skriver så igen en 5 dages kur prednisolon. Jeg er efterhånden dybt frustreret. Det føles som om de ikke ved hvad de skal gøre... Jeg har også været nødt til at sygemelde mig på arbejde, da jeg ikke kan klare det når jeg har det sådan. Jeg har 38% lunge kapacitet. Hvad gør I i sådan en situation???

frusteret

Når jeg får sådan en tur startes der op med pencilin biocolavid plus 37.5 pridisolon  i 10 dage. Derefter skulle dine infektionstal gerne være slået ned under 8.

Jeg er så desværre i den situration at for mit vedkommende kræves indlæggelse idet pencilin skal direkte i årene idet de ikke har effekt på mig i pilleform-

Jeg må tilføje at min lungekapacitet ligger omkring 18 så jeg har ikke så meget at gøre med, så hurtig behandling til mig.

Kunne du ikke bede din læge om en henvisning til lungeklinik?

Der er de trods alt eksperter, og det lyder ikke lige til at din læge er omkring Kol 

Frustreret

Jeg tog idag igen til lægen, da jeg ikke har haft bedring i 3 uger. Uddannelses lægen kunne stadig ikke finde grunden til min tilstand. I samråd med en anden læge, tog de kontakt til dagshospitalet. Jeg blev derefter sendt videre dertil. Jeg fik taget div blodprøver, hjerte-kar diagram og røntgen.Jeg fik nogle indsprøjtninger med hjem, med blodfortyndende medicin. Bliver på mandag ringet op, angående en tid til Lungescintigrafi, da de mener at jeg muligvis har en blodprop i lungen. Er bare så glad for at jeg er kommet videre. Jeg har været EKSTREMT bange, da jeg aldrig har oplevet noget lignende. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.