Bedste støvsuger til slem støvallergi? | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Bedste støvsuger til slem støvallergi?

1 post / 0 new
Bedste støvsuger til slem støvallergi?

Hej alle,

mit navn er Sofie og jeg lider af meget slem støvallergi. Det er noget som jeg altid har kunnet leve med, men det er nu blevet meget meget værre, efter jeg er flyttet i ny lejlighed. Jeg slår ud ved kløe på det meste af kroppen samt kraftig hoste. Jeg har selvfølgelig været ved lægen, som har ordineret nogle stærke allergipiller, som hjælper en del. Han sagde samtidigt at det var utrolig vigtigt, at have en sundt indeklima dvs. hyppig rengøring, støvsugning, udlufting etc.

Jeg har lige nu en billig støvsuger som jeg har købt for lang tid siden, den er helt sikkert ikke en af de bedste på markedet. Jeg leder derfor efter en ny støvsuger, som har den absolut bedste bedømmelse i støvemission, da jeg ønsker så lidt støv i hjemmet som muligt. Jeg har læst lidt på http://stovsugertest.dk, og overvejer kraftigt en af de modeller fra Electrolux, som har fået gode bedømmelser.

Er der derfor nogen som har erfaring med en af disse støvsugere, eller som selv kan anbefale en god allergivenlig støvsuger? - så må i meget gerne kommentere indlægget. 

Tak på forhånd
Vh Sofie

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.