Hvad fortæller du om din sygdom? Gode svar efterlyses! | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Hvad fortæller du om din sygdom? Gode svar efterlyses!

1 post / 0 new
Hvad fortæller du om din sygdom? Gode svar efterlyses!
Printer-friendly version

Kære brugere af Snak om lunger

I Lungeforeningen arbejder vi i projektet Fra ensomhed til livsmod gennem virtuelle fællesskaber med at udvikle nye løsninger til mennesker med svære lungelidelser, såsom KOL. Du kan læse mere om projektet her https://www.lunge.dk/fra-ensomhed-til-livsmod-gennem-virtuelle-faellessk.... Vi er i vores interviewundersøgelse blevet klogere på en række problemer og udfordringer, man kan opleve, når man har en svær lungesygdom.

Lige nu har vi fokus på nogle af de udfordringer mennesker med KOL kan opleve, når de skal fortælle om sygdommen og symptomer til forskellige personer og i forskellige situation.

For nylig blev emnet også diskuteret her på Snak om lunger, hvor der kom rigtig gode svar, som vi tror mange kan få gavn af. Se mere her: https://www.lunge.dk/snakomlunger/foelelser-og-tanker/foeielser

Vi håber, at I har lyst til at poste jeres eget svar på nedenstående spørgsmål og hjælpe os med at samle endnu flere gode råd og svar.

1) Hvad svarer du en person, der spørger dig om din sygdom eller synlige symptomer på den?  

Det kan eksempelvis være, når man har åndenød, når man bruger ilt, hoster, bruge rollator, må forlade et rum pga. luftmangel eller røg, eller på anden måde viser symptomer, der fanger folks opmærksomhed og får dem til at spørge?

2) Og svarer du forskelligt, alt efter hvem, det er der spørger, eller hvilken situation eller måske humør du er i?

 

Vi glæder os til at læse jeres svar.

De bedste hilsner
Magnus Bendtsen og
Marie Elsborg Madsen

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.