Hvem vil med sydpå? | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Hvem vil med sydpå?

1 post / 0 new
Hvem vil med sydpå?
Printer-friendly version

Jeg ved godt, vi allerede har haft en lignende tråd, men den er helt fra 2012 og der kan jo være sket noget siden ligesom der kan være kommet nye medlemmer.

Som de "gamle"herinde ved, så tilbragte jeg forrige vinter 4 mdr. i Sydspanien.  Jeg planlægger at tage afsted igen den kommende vinter, men muligvis først efter jul.  Er jeg virkelig den eneste med sådan en plan?  Altså lige bortset fra Njep, som nok drager  afsted igen.

Jeg må indrømme, at jeg synes, min KOL er blevet forværret, så det ville være rart, hvis vi var nogle stykker og det kunne da også være ganske hyggeligt.  Det behøver jo ikke at være i 4 mdr. denne gang.

Jeg ved, at nogle er bekymrede over flyveturen, men jeg har da været afsted 2 gange indenfor det sidste år og har ingen problemer haft.  Den ene gang var endda til Tenerife, som jo er en noget længere tur end til Sydspanien.

Håber der er nogle, der har lyst

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.