Medlemsblad - andre lungesygdomme? | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

Medlemsblad - andre lungesygdomme?

2 posts / 0 new
Seneste indlæg
Medlemsblad - andre lungesygdomme?
Printer-friendly version

 

Kære Lungeforeningen! 

Først og fremmest en stor tak for Jeres store arbejde og arrangement for lungesyge i Danmark. Det er dejligt, at I taler så mange lungesyges sag og gør en forskel. Jeg er medlem af Lungeforeningen, fordi jeg har en far som lider af lungefibrose. Jeg læser medlemsbladet hver gang at det udkommer og det er særdeles spændende og rørende læsning. Jeg har dog lagt mærke til at medlemsbladene ofte kun omhandler KOL - patienter. Kunne det være muligt en anden gang at sætte fokus på de mindre kendte lungesygedomme, som f.eks. Lungefibrose? Jeg ved selvfølgelig ikke om I har udgivet et medlemsblad med netop det emne før jeg blev medlem i januar 2015, men jeg synes det kunne være interessant at blive endnu klogere på min fars sygdom. 

Mange kærlige hilsner fra Line

 

 

Tak for svaret Thor :-) 

Tak for svaret Thor :-) 

Jeg synes bare stadig det kunne være spændende at sætte fokus på andre lungesygedomme i medlemsbladet :-) Måske snakke med patienter med lungesygdommen og så videre. Men du har ret, det er et godt informationslink :-)

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.