Afvist af min læge

16 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
nørremusen
nørremusens billede
Afvist af min læge

ja som skrevet har vi fået ny læge og da jeg ringede i morges var det ham der tog telefonen . Jeg fortæller jeg har ligget i sengen siden lørdag med feber hovedpine led smerter ondt i ryggen når jeg træk mere dybt , fik hurtig åndenød og har slim der ikke ville komme op . Jeg beder om en pencilin kur men dette kunne jeg ikke få før han havde lyttet på mig . Jeg svarede at det plejede jeg godt at kunne har normalt selv recept hjemme men var løbet tør og har ikke haft brug for det længe Men jeg skulle kommer derover for var det bare influenza skulle jeg ikke have noget .Jeg ved så ikke lige hvad han havde tænkt sig jeg havde ikke kræfter bare til at rede mit hår og kunne gå højest 5 meter så hvordan skulle jeg overhovedet kunne klare at komme ned til min bil og så køre 9 km til læge ? Der skal lige siges at jeg har kol i meget svær grad og står på venteliste til ny lunge.
Hvordan fungere det for jer andre der også er hårdt ramt ???

jacobsen2
jacobsen2s billede
min læge/ sygehus/ Jacobsen

hej har gået og døjet i nogle uger men sådan at min læge viste hvordan jeg havde det,så i onsdag ringede han for at spørge plus at mine blodprøver var fine men når jeg ikke kunne få luft vil han ringe til viborg så om eftermiddagen ringede han at jeg skulle være på viborg sygehus kl 9 torsdag formiddag så fra jeg var indenfor og til i dag kl.13 er jeg blevet båret på hænder og fødder og undersøgt på kryds og tværs så hvis 10 er det bedste er det 10 både til min læge og lungeafdellingen på viborg sygehus og de er ikke færdig med mig endnu og der er ikke en der har snakket om at du har jo også røget meget men jeg tror også at samarbejde betyder meget.Hilsen Jacobsen

nørremusen
nørremusens billede
læge

Det er da dejligt at det er sådan . Men jeg ringer til min lungelæge på sygehuset i morgen, for kan godt nok sidde oppe lidt nu men ikke gå ret langt så kan jeg ikke få vejret og har stadig ondt i højre side af ryggen når jeg trækker vejret lidt dybt .
Men nu er der 3 læger der hvor jeg har læge og de er ret forskellige må jeg sige det lidt surt bare man kunne bruge kun en ...

GFH2
GFH2s billede
Læger

Hej nørremus..
ØVØV en træls situation at stå i.
Men det vil nok ske for os alle, når der kommer nye læger til.

I en sådan situation, mener jeg nu, at han bør udskrive medicin,
og så bede dig komme op, en dag du har det bedre, så i kan hilse på hinanden, og blive enige om fremtidig medicinudlevering osv.

Kan ikke være rigtigt, at du skal ligge og have det så skidt,
uden at få hjælp.
Ville ikke bryde mig om, at møde dig som bilist i den tilstand. :P
Mest fordi jeg selv mener at jeg er en elendig bilist,
når jeg har svære vejrtrækningsproblemer.
Håber at du snart får hjælp, så du kan få det bedre igen......

Skytt
Skytts billede
Hej Møremusen

Jeg har også svær KOL, ca 20%....
Der er 4 læger i vores lægehus, men bruger kun den ene, hun kender mig. :D

Jeg har altid Prednisolon og pencilil stående i skabet. Mette (lægen) har ragt hånden i vejret og sagt hun ikke kan gøre mere for mig end lade mig have det stående, og hun ved hun kan stole på mig, tager ikke mere af det mow end nødvendig....

Skulle jeg være uheldig at løbe tør og Mette ikke er der, så ved de andre de bare skal gå ind og læse min journal.......

Så jeg ikke problem med det :)

henning A2
henning A2s billede
hej

jeg har også altid prednisolon og pencillin i huset og hvis jeg er for dårlig til at komme til læge kommer han hjem til mig det har dog kun været nødvendigt en gang

SøsH
SøsHs billede
Ny læge

Mon ikke problemet er, at det er en ny læge, altså ikke én der kender Nørremusen?
For så vidt synes jeg, det er rigtig godt, at en læge ikke udskriver medicin til en patient han/hun ikke kender uden at have undersøgt vedkommende.
Men det er da rigtig træls at være patienten :(
Måske kunne lægen have foreslået at komme på hjemmebesøg - men det er der ikke så mange, der gør mere.
Vil vedkommende læge overhovedet på hjemmebesøg?

Jeg har nogle gange valgt ringe efter en taxa, andre gange fået nogen til at køre mig, for ved svær åndenød er man ikke lige en god chauffør.

Hvordan går det nu? Har du fået det bedre?
Venlig hilsen
Søs

nørremusen
nørremusens billede
ny læge

Jeg plejer a være heldig at det er lægen der kender mig der tager telefonen men ikke denne gang. Og for et år siden da jeg var hos denne nye læge som jeg stadig kalder ham så skulle han lytte på mig og der var jeg rigtig dårlig og der skulle jeg også lave en puste prøve jeg var med at besvime syntes ikke han er god . Jeg har fået det lidt bedre men har ikke meget luft og har ondt i højre side stadig og led smerter tager ibuprofin 600 mg 3 i døgnet de hjælper lidt de slår da feberen lidt ned . :-) Jeg er desværre ikke god til at køre med andre kan ikke klare hårde opbremsninger og den måde folk køre adsted på så jeg køre altid selv jeg er lidt sart mister desværre pusten meget hurtigt og får kvalme måske en form for køresyg .

nørremusen
nørremusens billede
læge

Min faste lungelæge fra sygehuset lage en recept til mig på pencilin så nu kan det kun gå fremad :-)

bettenul2
bettenul2s billede

Min læge er på nøjagtig samme måde. Ringer man og har det rigtig skidt og dårligt kan gå 5 skridt siger han bare at man jo må komme ned til ham, så jeg har også altid prednision og antibiotika liggende for gider ikke ringe mere. Skal jeg bruge en læge må jeg vente til efter 4 når vagtlægen begynder sit arbejde. Trist at man skal have sådan et problem at slås med oveni andre.

stump
stumps billede
læge

jeg må heller ikke få penicelin før min læge har lyttet på mig ,og jeg skal også komme ,det magter jeg ikke så jeg venter så jeg kan ringe til natlæge.min læge vil ikke gå ind i det med at jeg har medicin hjemme,har spurgt flere gange.knus stump

nørremusen
nørremusens billede
læge

Et eller andet sted syntes jeg det vildt dårligt vi bliver behandlet sådan jeg fik uden at blive lyttet på at min læge fra sygehuset blot ved at tale med ham i telefonen men det jo ikke den vej man normalt skal gå de har jo herre travlt i forvejen man har jo ikke kræfter til at tage til lægen når vi har det sådan men jeg er da glad for at høre i har samme problemer ...... Nu plejer jeg jo som sagt selv at have recept hjemme men havde glemt at få en så tal med lungelægen på sygehuset om at få en i kan have liggende næste gang i er til kontrol ...

østerdal2
østerdal2s billede
mere læge

Jeg syntes det er trist at der er sådan en stor forskel på læger,når det handler om KOL.
For mit eget vedkomne har jeg den mest fantastiske læge.Hun lytter utroligt opmærksomt hvad jeg har at fortælle om min sygdom(KOL).
Havde det dårligt for ca.14 dage siden,ringede til min læge og sagde hvordan jeg havde det og om hun ikke mente at en penicilin-kur kunne hjælpe,det fik jeg så.
Min pointe er:Der er stadigvæk for lidt fokus på KOL.

Mvh. østerdal

nørremusen
nørremusens billede
Østerdal

Ja det er så men jeg har også en god læge men det hjælper bare ikke når det er den forkerte der tager telefonen for vi har 3 ialt

Myrna
Myrnas billede
Læge / Syghus

Jeg har altid medicin hjemme både Antibiotika & Prednisolon
Æsker til ekspektorat plus sedler til Mikrobiologisk afd. som kan afleveres alle dage også lør/søn skal så skrive på dem om jeg er startet på antibiotika, de undersøger det så og ringer / mailer tilbage om det er det rigtige eller jeg skal skifte til noget andet medicin, fungere rigtig godt nogen gange skal det dyrkes nogle flere dage.
En ordning jeg har med det sygehus jeg kommer på iforbindelse med min lungesygdom men det er selvfølgelig sjælden mig selv der aflevere prøven da jeg er for dårlig :mrgreen: men afleveret bliver den.
Angående min praktiserende læge kan jeg godt bede om at komme til at tale med ham hvis det er en af de andre der tager telefonen og de er 5 ialt !! HVIS han er der.....men det er sjælden jeg bruger ham det er næsten altid sygehuset der når det gælder min lungesygdom og min egen læge har også selv henvist dertil i sin tid.

Kan alle have en god dag
Myrna

Herman
Hermans billede
Læge / Syghus

På vores lokale lægehus, Lægerne Carl Hansens Allé, og på Herlev og Gentofte Hospital har jeg gentagende gange hørt udtrykket "Ring hellere 112 en gang for meget" - Det savnede jeg lidt at nogen nævnte. Men det vil jo så resultere i at man ryger på hospitalet og det kan jo være at man ikke vil det.

Når noget er kritisk kan man ikke bare lade stå til fordi en læge er lidt stædig. Så må man jo gå til næste mulighed,  112, hvis man som du ikke kunne klare at flytte dig ret meget.

mvh / Herman