×
×

Ansøg om aktivitetspulje for frivillige

Har I behov i jeres lokale netværk eller lokalafdeling for støtte til afgørende aktiviteter for lungepatienter og deres pårørende? Vores pulje giver jer mulighed for at ansøge om ekstra økonomisk støtte udover Lungeforeningens dækning. Grib chancen og søg midler til jeres udgifter.

I udvælgelsesprocessen prioriteres:

  • Aktiviteter, der kommer flest medlemmer til gavn. Et arrangement skal minimum have 15. deltagere. 
  • Aktiviteter, hvor flere frivillige netværk inden for Lungeforeningen samarbejder på tværs.

Hvor meget kan man ansøge?

Der gives som udgangspunkt støttebeløb på op til 10.000 kr. enten som støtte til en konkret aktivitet eller som medfinansiering til større aktiviteter. Beløbsrammen er afhængig af omfanget og varigheden af den konkrete aktivitet.

Refusion:

Ansøger, der er en frivillig i Lungeforeningen, lægger selv ud for udgifter. Lungeforeningen refunderer beløbet, når Lungeforeningen har modtaget regnskab for aktiviteten. Dette gøres ved at udfylde refusionsblanket og vedhæfte relevante bilag. I refusionsblanketten noteres der 'aktivitetspulje' under feltet 'udgiften vedrører aktiviteten'. Ved større udlæg kan det aftales med frivilligkonsulenten om brug af fakturaer. Fakturaer skal sendes til ansøgeren og afleveres som bilag sammen med refusionsblanketten. Det skal ske senest 14 dage efter det aftalte tidsrum, hvor aktiviteten er afholdt. Bevillinger til aktiviteter, der ikke er afviklet indenfor det aftalte tidsrum, bortfalder og går tilbage til aktivitetspuljen. Man kan anmode Lungeforeningens frivilligkonsulent om udsættelse af aktiviteten.

Hvornår får jeg svar på ansøgningen: 

Vi vurderer ansøgninger tre gange årligt med deadlines den 1. marts, 1. juni og 1. oktober. Forvent svar på din ansøgning 1-2 uger efter ansøgningsfristen. Efter behandlingen af ansøgningerne vil du modtage enten en godkendelse eller et afslag på din ansøgning samt information om det tildelte beløb. Bemærk venligst, at der kan forekomme justeringer eller ændringer i visse poster i overensstemmelse med vores tildelingsproces."

Spørgsmål: 

Henvendes til frivilligkonsulent Trine Spühler Nielsen på tsn@lunge.dk.

 
1 Start 2 Complete
CAPTCHA
Løs dette simple regnestykke. Så er vi sikre på, at du ikke er en robot, og vi undgår spam på vores hjemmeside. Tak.
1 + 0 =
Eksempel: 1+3 = 4