×
×

Kontakt os

 

Adresse
Lungeforeningen
Strandboulevarden 49, 8.1 (Bygning 8)
2100 København Ø

CVR 20615915

 

Lungeforeningens sekretariat

Telefontid alle hverdage kl. 10-14 på tlf. 60 37 73 13 

Mail: info@lunge.dk

Henvendelser vedr. medlemskab: medlem@lunge.dk

 

Faglig rådgivning
Du kan ringe til Lungeforeningens rådgivning på telefon 52 14 41 86  tirsdag, onsdag og fredag fra 10:00-11:00 eller direkte kontakte vores frivillige rådgivere her

Ønsker du at skrive til den faglige rådgivning?
Ønsker du at skrive til Lungeforeningens rådgivning, er du velkommen til at sende en mail til: raadgiver@lunge.dk. Husk at skriv navn og telefonnummer, så vil du blive telefonisk kontaktet af en af Lungeforeningens rådgivere. Grundet regler omkring persondata har Lungeforeningens rådgivere desværre ikke mulighed for at besvare din henvendelse på skrift. Vær opmærksom på dette, når du kontakter os via e-mail.

Kørselsvejledning til Lungeforeningen

I bil
Kør ad Strandboulevarden og ind ad Kræftens Bekæmpelses hovedindgang. Kør langs hovedbygningen, for enden af bygningen drej til højre, og kør til du ikke kan komme længere. Der er få p-pladser til rådighed foran bygningen. Henvend dig venligst i vores reception for at blive registreret i parkeringssystemet (ingen p-billet nødvendig). Hvis du i stedet vælger at holde på A.F. Kriegersvej, skal du huske at købe p-billet. Der er indgang igennem lågen fra A.F. Kriegersvej 6.

Med tog
Nærmeste S-togs station "Nordhavn Station" ligger 6-7 minutters gang væk.