×
×

Studentermedhjælper, der kan guide vores medlemmer online, og skabe god kommunikation til Lungeforeningen

Sidst opdateret: 
25-04-2024

Er du studerende, og drømmer du om et studiejob, som giver rigtig god mening, som er afvekslende, og hvor du først og fremmest hjælper vores medlemmer godt rundt i flere af vores medlemstilbud, så er du måske vores kommende studentermedhjælp.

Som student i Lungeforeningen kommer du til at arbejde på tværs af flere forskellige arbejdsområder som frivillighed, forskning, og særligt med vores online platform Frirummet, hvor vi på ugentlig basis har arrangementer for vores medlemmer både med korsang, træning og oplæg, der giver dem viden om, hvordan man kan leve et godt liv med sin lungesygdom.

Opgaverne kan for eksempel være:

  • Oprettelse af online arrangementer, koordinering og introduktion af oplægsholdere, co-hosting sammen med oplægsholdere på vores online platform ”Frirummet”
  • Oprettelse af frivillig-arrangementer til vores medlemsblad Lungenyt, og generel opsætning af arrangementer til de frivillige i vores marketingsplatform  
  • Test af processer i forbindelse med implementering af nyt CRM/e-mail system samt trækning af data og udarbejdelse af statistik på nyhedsbreve og mailudsendelser.

Afhængigt af dine kompetencer og udviklingen af nye projekter i Lungeforeningen, kan der blive tale om andre spændende opgaver i løbet af din ansættelse.

 

Om dig

Du er studerende på en relevant videregående uddannelse, har gode kommunikationsevner, og kan godt lide afvekslende opgaver.
Herudover er det vigtigt, at du:

  • Er åben, venlig og imødekommende
  • Er nysgerrig og initiativtagende
  • Har gode samarbejdsevner
  • Er udstyret med godt humør og masser af gå-på-mod.

 

Arbejdstiden vil være 15 timer ugentligt, hvoraf nogle af de timer, der er knyttet til at co-hoste arrangementer i Frirummet, kan ske hjemmefra.

Vi tilbyder en arbejdsplads på Østerbro med spændende og varierede opgaver og mulighed for at bidrage til et godt formål.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og CV på info@lunge.dk senest 17. maj 2024, og vi vil indkalde kandidater til stillingen løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning afsted. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte projektleder Jonathan Emil Andreasen på tlf. 2777 1074.

 

Om Lungeforeningen

Lungeforeningen arbejder efter følgende mål:

  • De 700.000 danskere, som lever med en lungesygdom og deres pårørende får støtte, viden og hjælp til en bedre hverdag
  • Udbrede kendskabet til lungesygdomme - både politisk og i befolkningen
  • Lungesygdomme bliver opdaget og behandlet så tidligt som muligt – også via ny forskning