Bliv frivillig i Lungeforeningen | Lungeforeningen
×
×

Bliv frivillig i Lungeforeningen

Bliv frivillig i Lungeforeningen
Printer-friendly version

Som frivillig i Lungeforeningen kan du være med til at gøre en stor forskel.

Du er nemlig med til at sætte fokus på Lungesagen i dit eget lokalområde og på landsplan.

Du hjælper andre, samtidig med at du også selv får et stort udbytte af arbejdet.

 

Som frivillig i Lungeforeningen får du bl.a. mulighed for at:

  • være med i sociale fællesskaber
  • arrangere spændende events
  • møde en bred vifte af spændende og engagerede frivillige
  • tilføje erfaring på dit CV
  • få viden om dine lunger og være med til at sætte fokus på den vigtige lungesag

I vores frivillige arbejde, er der fokus på at skabe et stærkt socialt fællesskab og samtidig skabe synlighed omkring lungesagen i Danmark. Lungeforeningens arbejde understøttes af ca. 300 frivil­lige der på forskellig vis er organiseret i foreningen. De fleste af vores frivillige er aktive i lokalforeninger og netværk landet over, men der er også mange andre muligheder for at blive frivillig.

 

Bliv frivillig Lungeforeningens sekretariat

Vi har mange projekter og opgaver på hovedkontoret, så det nogle gange kan være svært at følge med. Derfor kan vi ofte bruge et par ekstra hænder til at hjælpe os. Det kan enten være til praktiske opgaver som at pakke materiale til arrangementer eller mere kreative opgaver som hjælp til layout.

Hvis du har en god idé til, hvad du kan hjælpe os med på hovedkontoret, må du meget gerne byde ind.

  • Hjælp til layout i forskellige sammenhænge
  • Pakke materiale
  • Korrekturlæsning
  • Tage billeder til arrangementer
  • Praktiske ad hoc opgaver og meget mere

 

Bliv frivillig på events i Lungeforeningen

I Lungeforeningen har vi i løbet af året mange forskellige, sjove og spændende events på programmet, som du som frivillig kan være med til at gøre endnu federe og påvirke med dine egne idéer.

Vi afholder bl.a. hvert år FamilieCamps for familier med lungesyge børn og unge. Formålet er at være sammen som familie - både forældre, søskende og syge barn med andre familier der er i samme situation. Vi har hvert år skønne frivillige med på FamilieCamps, som både giver andre, og samtidig også selv får en utroligt givende og uundværlig oplevelse på Campen.

Der er også mange andre muligheder for at blive frivillig på vores events som fx Lungedagen, vores årsmøde, lokale arrangementer og meget mere.

 

Bliv frivillig lokalt i netværksgruppe eller lokalafdeling

Lungeforeningens lokalforeninger og netværk søger frivillige, som har lyst til at engagere sig og give lidt at deres tid til en god sag, da vi altid kan bruge et par ekstra hænder. Indsatsen som frivillig er helt afhængig af det, som du har lyst til. Det kan være at hjælpe med at planlægge et arrangement, eller måske har du lyst til at repræsentere foreningen med en stand på en sundhedsmesse. Det kan også være, du har lyst til at repræsentere foreningen til møder med andre foreninger eller kommunen. Mulighederne er mange.

Jo flere vi er om det, jo sjovere er det, og jo flere arrangementer kan vi stable på benene. Det kan også være, at du har mod på at starte en lokalforening eller et netværk op i dit lokalområde.

Se hvilke lokalforeninger og netværk, der findes i Lungeforeningen.

Alle kan blive frivillige i Lungeforeningen, uanset alder, køn, etnicitet og politisk eller religiøst tilhørsforhold.

Hvis du har lyst til at blive frivillig i Lungeforeningen, så kontakt frivillighedskonsulent Ida Corina Jahn på tlf.: 35 25 71 74, mob. 22 56 01 22 eller mail: icj@lunge.dk.

 

Kategori: