×
×

Få rådgivning og hjælp

Printer-friendly version

Har du en lungesygdom, eller er du pårørende til en menneske med en lungesygdom, så benyt dig at Lungeforeningens rådgivningstilbud.

Spørgsmålene er mange, og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig med alt fra dagligdagen med en lungesygdom, motion og træning, kost, rygestop, sociale og restlige forhold, miljø og luft og meget andet.

Alle vores rådgivere har tavshedspligt. Lungeforeningens rådgivning er et supplement i hverdagen og aldrig en erstatning for din lægefaglige rådgivning, behandling og undersøgelse. Vi stiller ikke diagnoser, og vi kan ikke hjælpe dig med recepter og henvisninger. Derimod, kan vi guide dig og give gode råd om, hvordan du kan forberede dig på dit lægebesøg.  

Læs oftest stillet spørgsmål eller i vores arkiv med personlige fortællinger, her kan du få et indblik i livet og hverdagen med en lungesygdom.

Har du brug for hjælp til din hverdag fx gode råd til rejsen, info om ilt, tips til at spare på energien, vejrtrækningsøvelser og meget mere, så besøg siden hjælp til din hverdag