×
×

Susanne Kitaj, socialrådgiver og pårørenderådgiver (pårørendelinjen)Jeg er uddannet socialrådgiver og familieterapeut og kender forvaltningen, systemet og mulighederne. Jeg brænder for det meningsfulde i at hjælpe mennesker, der kan bruge min viden til at komme videre i deres liv. For mig handler det ikke om sygdommen, men om at gøre noget for de mennesker, der lever med den. Jeg gør mig umage med at skabe forståelse, ro og tryghed.

Jeg har været ansat i forskellige kommuner siden 1979 og har beskæftiget mig med offentlig forvaltning og det socialfaglige område, hvor jeg også rådgiver familier med problemer.

 

Det kan jeg hjælpe dig med

  • Spørgsmål om sociale rettigheder i det sociale system fx fleksjob, pension, hjælpemidler, støtte til transport, tilskud til medicin.
  • Vejledning og gode råd til, hvordan du fx kan tale med din arbejdsgiver.
  • Følelsesmæssige problemer, der kan opstå i forbindelse med lungesygdomme, og vejledning i, hvor du kan få relevant hjælp.

 

Kontakt

Du kan ringe til mig hver onsdag fra 10-12 på tlf. 52 14 41 86

 

Det skal du være opmærksom på
Når du ringer til Lungeforeningens rådgivere, skal du være indforstået med, at det ikke er en konsultation men en rådgivning, og at svarene er uforpligtende og vejledende. Du bør altid opsøge egen læge ved akut sygdom eller tvivl. Du er indforstået med, at ingen kan sagsøges eller gøres ansvarlig for det svar, der gives.

Lungeforeningens rådgivning er for betalende medlemmer med det store medlemskab.

Alle Lungeforeningens rådgivere har naturligvis tavshedspligt. Læs Lungeforeningens politik for persondata.