×
×

København - Østerbro Lungecafé

Adresse: 
Sundhedshuset, Randersgade 60, 1. sal.

KOL-netværk Østerbro er et mødested for mennesker, som har KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom) og pårørende.  Gruppen mødes ti gange om året for

  • at lære nyt om vores sygdom og om, hvordan vi bedst håndterer den, og
  • at udveksle erfaringer med hinanden.

KOL-netværk Østerbro arbejder tæt sammen med Lungeforeningen. Alle er velkomne.

 

Hvornår mødes vi?

Vi holder møde sidste tirsdag i hver måned (bortset fra juli og december) kl. 13.00 - 15.00 i Sundhedshuset, Randersgade 60, 1. sal. 

Kom og vær med!

Hvert af møderne i KOL-netværk Østerbro indledes med et tema, som er aftalt i forvejen og bestemt af deltagerne. Temaerne præsenteres af en sagkyndig, og der er altid adgang til at stille spørgsmål og diskutere. Det er gratis at være med, og det er normalt ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Vi lærer hver gang nyt om vores sygdom ved møderne. Vi får mulighed for at tale med hinanden om, hvordan det er at leve med KOL, og om hvordan andre klarer deres hverdag med KOL. Derudover har vi det godt sammen!

Kontakt netværkstovholderen Winnie Bethnas på  tlf. 26144317  eller winnie@bethnas.dk  hvis du er interesseret og vil høre mere. 

 

Boldcafé

Det er hver onsdag kl. 11-12 og det er gratis. Det er for alle (ikke kun borgere med lungesygdomme). Efter træning er der kaffe og en god snak i vores lounge her i huset.

 

Kontaktpersoner: 

Søren Johnsen

Tlf: 6035 1629

Marianne Andersen

Tlf: 2615 2141

Lisbeth Danvad

Tlf: 41132076

 

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Hovedstaden