netvaerk | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

netvaerk

Ud af huet arrangement. Den Reformerte Kirke, Fredericia

Vi besøger Den Reformerte Kirke, Dronningsgade 87, Fredericia. Vi får en rundvisning med guid, som fortæller om kirken og dens historie.

Få byer af Fredericias størrelse kan prale med så mange kirker og religiøse samlingssteder som Fredericia. Det hele startede i 1600 tallet, da Kong Christian den 5. indførte en stribe love for at tiltrække beboere til hans forholdsvis nye, men mennesketomme fæstningsby. Blandt hans tiltag var trosfrihed for flere religioner. I resten af Europa var det ikke en selvfølge at kunne dyrke sin religion.


Oplev Svenske Slaget i Smørum

Oplev - Svenske Slaget i Smørum den 26. maj 2019, kl. 11.30 - 16.00

Mødested: Bagved Kulturhuset, Smørumparken, 2765 Smørum

Egedal Arkiver og Museum i samarbejde med Ledøje-Smørum Historisk Forening og Egedal Kommune står for arrangementet, der byder på spændende historisk formidling af tiden under Karl Gustav-krigene i 1657-1660. Ikke mindst de dramatiske begivenheder i Smørum, hvor bønderne nedkæmpede en gruppe svenske soldater – Svenskeslaget.


Syng med på julen´s sange og salmer

Korleder Helle Nerup fra Holbæk Kulturskole, som vi jo kender fra LUNGEKORET, vil præsentere udvalgte julesange og guide os gennem fællessang, hvor vi får motioneret vores lunger.

Derefter serveres kaffe og æbleskiver.  

Parfume kan have en stor påvirkning på lungepatienters vejrtrækning. Det kan forårsage irritation og sammentrækninger i luftvejene, som kan fremkalde hoste og ubehag. Så undgå så vidt muligt at bruge parfume / parfumeret creme, tøj der dufter af skyllemiddel mm ved arrangementer. 

Tilmelding senest den 29/11 til undertegnede:


GRATIS KOR-WORKSHOP FOR DIG MED LUNGESYGDOM

 

Workshoppen henvender sig til dig med lungesygdom, der ønsker at synge.

Vi vil arbejde med øvelser, der styrker vejrtrækningen, synge sange fra højskolesangbogen og populære sange.
At synge sammen med andre i samme situation giver et fællesskab, samhørighed og øger humøret. Vi håber du vil være med.

 

Korleder: Ann Dybdal Eriksen, der har erfaring med KOL-kor gennem 4 år. Tlf. 26794478.

Ingen tilmelding – vi håber at se dig.

 


Sider