×
×

netvaerk

Julefrokost

Vi holder fast i vore gode tradition med at mødes om en god julefrokost med efter følgende amerikansk lotteri. Vi spiser en lækker julefrokost med bordservering og hygger os med hinanden. 

Pris for medlemmer af Lungeforeningen: 200 kr.

Pris for ikke medlemmer: 300 kr. 

Tilmelding senest den 20. september til Mona Vistisen.


Generalforsamling

 Generalforsamlingen holdes i Stoholm Fritids og Kulturcenter. Her kan du få indflydelse på, hvilke aktiviteter Lungeforeningen skal tilbyde sine medlemmer og hvem der skal sidde i bestyrelsen. Efter generalforsamlingen kan du stille spørgsmål til KOL sygeplejerske Lisbeth Hougaard og vi slutter af med bankospil. Lungeforeningen er værk med en kop kaffe og en franskbrødsmad.

Tilmelding af hensyn til traktementet senest 2. september til Mona Vistisen.


Fisketur med Lungeforeningen

Her kan du komme på fisketur med Lungeforeningen, hvor Vagn vil hjælpe med alt vedr. fiskeri. Vagn har fiskeri som en af sine store interesser og har fisket i mange år. Det er en dag baseret på hygge, vi får 2 stykker smørrebrød til frokost med øl, et glas vin eller vand til. Om eftermiddagen får vi kaffe med et stykke kage til. Vagn har en special aftale med ejeren af Fårbæk Put and Take sø, som gør at vi får ekstra fisketid. Der er gevinst til den der fanger største fisk og flest fisk. 

Pris for dem der fisker: 150 kr.

Pris for dem som ikke fisker: 50 kr. 


Petanque i Løvel

Vi spiller petanque i Løvel Petanque Klub sammen med nogle af klubbens spiller, som tager hensyn til lungesyges udfordringer. Det er et hyggeligt arrangement med maser af godt humør, så vi får et godt grin sammen. Vi holder en kaffepause i klubhuset, hvis vejret ikke er til at sidde ude. Man er også velkommen selvom man ikke ønsker at spille, men kommer for at få en hyggelig eftermiddag.

Pris for medlemmer 30 kr.  incl. kaffe og kage.

Pris for ikke medlemmer 50 kr. incl. kaffe og kage. 


Sider