netvaerk | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

netvaerk

Petanque i Løvel

Kom og prøv kræfter med petanque. Man behøver ikke kunne spillet, for Løvel petanque klub vejleder og giver gode råd. En hygelig eftermiddag med højt humør sammen med Løvel petanpue klub. Lungeforeningen er vært for kaffe og et stykke kagen.


Fisketur

Vor årlig fisketur til Fårbæk Put and Take sø. Lungeforeningen er vært for kaffe og et stykke kage. Medbring selv frokost. Man kan sagtens deltage uden af fiske. Der er gevisnst til den, der fanger flest fisk og til største fisk. 


Hygge på Sønæs

Vi mødes på Sønæs i Viborg hvor lungeforeningen servere kaffe og et stykke kage. Der kommer 2 rickshaw cykler, så de der har lyst kan få en tur rundt på Sønæs


Bustur til Thyborøn og tur med VLTJ

Bustur til Thybonøn hvor vi kører med bus fra Viborg via Stoholm til Skive og Lemvig. Fra Lemvig tager vi toget VLTJ til Thyborøn hvor vi spiser frokost. Herefter  er der rundvisning i kirken. Derefter går turen til Jyllands Akvariet og til slut bliver der tid til en is/kaffe på havnen før bussen kører tilbage mod Viborg.


Fra Miami til Caribien. Cafemøde med foredrag ved Frank Østergaard

Netværksgruppen for mennesker med en lungesygdom og deres pårørende afholder cafemøde den 24. april 2019 kl. 1330 til 1600. Frank Østergaard vil holde et foredrag "fra Miami til Caribien" og vise billeder. 

Der vil blive serveret kaffe og kage. Pris kr. 35,00.

Af hensyn til køkkenet vil tilmelding være nødvendigt senest den 15. april 2019


Den nationale lungesatsning – hvad betyder det for dig som KOL patient eller andre kroniske lungesygdomme? Ved konsultations sygeplejerske Susanne Malmstrøm

 

Danske regioner og Praktiserende Lægers Organisation har indgået aftale om, at en større del af behandling og kontrol af lungesygdommen KOL nu skal foregå i almen praksis.
Hvad betyder det for dig – og hvad er begrebet forløbsplaner?
Du vil høre mere om arbejdet hos den praktiserende læge – og om hvad det er for en opkvalificering praksispersonalet i disse år gennemfører. – Hvordan kommer samarbejdet med sygehuset til at foregå fremover.

Kom og hør om alt det nye en times tid.


Sider