frivillig | Lungeforeningen
Bemærk: Du kan som bruger af lunge.dk for øjeblikket ikke ændre dine oplysninger på din profil. Dette skyldes, at Lungeforeningen opdaterer hjemmesiden, så den lever op til den nye persondataforordning fra EU .
 
×
×

frivillig

frivillig

Rødovre Lokalafdeling - Generalforsamling

Rødovre Lokalafdeling afholder generalforsamling med dagsorden som fastsat i vedtægterne. Bestyrelsen arbejder p.t. på et relevant foredrag – mere herom senere.

Alle er velkomne, men kun medlemmer af Lungeforeningen bosiddende i Rødovre har stemmeret.

På mødet vil der være kaffe/the og lidt godt hertil samt frugt og vand.

Af hensyn til traktementet er det nødvendigt med tilmelding senest onsdag  den 27. marts 2019. Tilmelding bedes foretaget til Lone Christensen – mobil 31 52  82 20 – mail john.lone57@gmail.com

 


Generalforsamling for Støtteforening Ribe afd.

Generalforsamling i Lungeforenings Støtteforening -Ribe afd.

Lørdag d. 9/3-19 kl. 14:30 på Vindrosen 

Exnersgade  4, 6700 Esbjerg.

Vi byder på Kaffe med brød

og på bankospil, så tag gerne en lille pakke med til gevinster.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Lungeforeningens Støtteforening - Ribe afd.

 


Efterårsudflugt

Kære, medlem i Lungeforeningen lokalafdeling Odsherred 15. september 2018 Velkommen tilbage efter sommerperioden. Vi håber i har haft en god sommer trods det meget varme og tørre vejrlig: Lungeforeningen starter nu de forskellige aktiviteter op igen Søndag den 30.9.2018 klokken 14.00 Udflugt til Anneberg, hvor vi byder på hyggeligt samvær: Kaffe og kage i restauranten og besøg på Hempels glasmuseum Det er også et meget smukt område, der inviterer til udsigt og måske en lille tur, alt efter hvor mange kræfter man har Lungeforeningen betaler kaffe/kager for medlemmer af Lungeforeningen.
Bowling

Vi skal ud at bowle. På Seaport, Strandvejen 7 , 9000 Aalborg . HUSK tilmelding


Sider