×
×

Odsherred Lungekor

Adresse: 
Centervej 4A, 4550 Asnæs

Sangtræning er god gymnastik for lungerne. Derfor har Odsherred Kommune oprettet et kor for mennesker med KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom) og andre lungesygdomme. Koret er en del af et projekt omkring KOL og sang i Odsherred Kommune.

Erfaringerne med korsang for mennesker med KOL viser, at det giver øget velvære, styrker vejrtrækningen og løfter humøret. Kom med den sangstemme du har – uanset om du er brusebadssanger, aldrig før har sunget eller har sangerfaring fra tidligere.  Alle er velkomne.

 

Om koret

Vi vil starte med nogle gode opvarmningsøvelser, vejrtrækning og sange, der i længden vil gøre det nemmere at kontrollere luften. Der er plads til at være som du er, og vi holder de pauser, der er nødvendige. Vi synger et blandet repertoire, både nye og ældre sange – du kan ønske din yndlingssang.

 

Pris

Undervisningen er gratis. Deltagerne skal selv sørge for transport, og man skal være selvhjulpen.

 

Sted

Odsherred Musikskole.  Mejeriet i Asnæs.  Centervej 4A, 4550 Asnæs (ved siden af biblioteket).

 

Tid

Tirsdage klokken 13.00 til 14.45

 

Periode

3. marts-16. juni

 

Underviser

Sanglærer og korleder Ulla Hempel, Odsherred Musikskole

 

Tilmelding

Kontakt lokalformand Finn Wulff, e-mail: lungeforening@fwedb.dk eller tlf. 23 35 55 34

 

Spørgsmål

Hvis du gerne vil vide mere om koret, og om det kan være noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte lokalformand Finn Wulff. Vil du videre mere om kommunens øvrige tilbud for borgere med KOL kan du kontakte Sundhedskoordinator Sussi Friis, e-mail sufr@odsherred.dk eller tlf. 40 40 46 47.

Zoom ud og ind ved at klikke på + og - i venstre hjørne af kortet: 
Categories: 
Region: 
Sjælland