Lungeforeningen på Østerbro søger studentermedarbejder til data management | Lungeforeningen
×
×

Lungeforeningen på Østerbro søger studentermedarbejder til data management

Printer-friendly version

Er du en ambitiøs og målrettet studerende, som ønsker at styrke dine datakompetencer og få praktisk erfaring?

I Lungehuset er der kort fra tanke til handling. Huset syder og bobler, fordi vi brænder for at hjælpe de mennesker, vi er til for. Vi har dejligt travlt, og vi søger derfor en dygtig og ambitiøs studentermedhjælper, som er interesseret i at arbejde med bl.a. dataudtræk.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Ugentlige udtræk/downloads fra hjemmesider og kundeportal
  • Kontrol og kvalitetssikring af data (fx adresser og CPR-numre)

Afhængigt af dit kompetenceniveau kan der blive tale om flere spændende opgaver.

Du vil indgå i vores administrationsteam, som p.t. består af 5 søde kollegaer, og du vil få et tæt samarbejde med vores Data Manager.

 

Vi forventer, at du:

  • studerer på en relevant uddannelse, f.eks. HA, cand.merc., finansiering og økonomi eller tilsvarende 
  • er god til Excel
  • har flair og interesse for Data Management
  • er resultatorienteret, systematisk og fokuseret
  • er mødestabil
  • kan arbejde selvstændigt
  • kan trives i en organisation med en uformel omgangstone

 

Stillingen er på 7 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden kan fordeles på 1 eller 2 dage.

Ansøgningsfrist: 14. juni 2019, kl. 12.00. Vi behandler dog ansøgningerne løbende, og indkalder eventuelt relevante kandidater til samtale inden ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningen skal sendes på mail til chefsekretær Helle Rieck på hr@lunge.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Helle på tlf. 35257117 eller 29290014.

 

Om Lungesagen

Lungeområdet står over for mange store udfordringer. Et stort antal mennesker har en lungelidelse, både børn og voksne, men ingen diagnose. Der mangler sammenhæng i behandlingen af de over 600.000 mennesker med lungesygdomme i Danmark, og der uddeles alt for få midler til lungeforskning.

På baggrund af bl.a. disse udfordringer, og en ambitiøs strategi om at skabe en stærk og bæredygtig forening på lungeområdet, som skal finansiere vores arbejde inden for forebyggelse, forsknings- og patientstøtte, er medlemsservice afgørende for, at vi lykkes.

I Lungeforeningen arbejder alle medarbejdere for den brede lungesag, der omfatter indsatser for Lungeforeningen, Danmarks Lungeforenings Fond og Børnelungefonden

Læs mere her: www.lunge.dk

 

Lungeforeningens vision:
Det nyfødte barns første selvstændige handling er at trække vejret. Og når vi en dag holder op, markerer dét livets afslutning. Derfor skal vi passe på de lunger, der sætter os i stand til at trække vejret. Vi skal forebygge, at lungerne bliver syge. Vi skal hjælpe alle dem, hvis lunger alligevel er blevet det. Og vi skal forbedre mulighederne for, at de kan blive helbredt igen.