×
×

Lungeforeningen rykker ind!

Vi taler lungepatienters sag
Lungeforeningen er igen i år med på Folkemødet i Allinge på Bornholm og deltager bl.a. i debatter om screening af lungekræft og rygning, hvor vi vil tale lungepatienternes sag. 

Lungeforeningen er også medarrangør for en debat om KOL og ernæring. Underernæring er en udfordring for nogle lungepatienter, og med PLO's nye overenskomst, hvor der lægges op til, at patienter går til kontrol hos egen læge, er det derfor væsentligt at have en debat om kost og KOL i almen praksis. 

Du kan downloade Lungeforeningens program for Folkemødet 2019 her og se, hvor du kan møde os. 

Lungetjek til deltagere på Folkemødet
Lørdag d. 15 juni rykker Lungeforeningen ind på Folkemødet, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, med tilbud om lungetjek og en snak om lungerne i Kræftens Bekæmpelses telt på Skomagerstræde Stadeplads N1. Her tilbydes der et lungetjek til alle, der kommer forbi. 

På Folkemødet 2019 er følgende repræsentanter for Lungeforeningen til stede:

Torben Mogensen, bestyrelsesmedlem i Lungeforeningen

  • Deltager i debatten "Kom nu, politikere, lad os redde hver 4. fra lungekræftdød" lørdag d. 15. juni, kl. 11:30-12:30, LEAD i Nørregade

Bibi Kristenen, lungepatient og tovholder for Lungeforeningens netværksgruppe Bornholm Nord, Go' Luft på Bornholm 

  • Deltager i debatten "Rygning - menneskeret eller massemord?" fredag d. 14. juni, kl. 18.00 - 19.00 i Det fælles sundhedstelt (J45)

Jonathan Emil Andreasen, projektmedarbejder hos Lungeforeningen

  • Lungeforeningen står klar til at måle din lungefunktion og tage en snak med dig om luft, lunger og sundhed lørdag d. 15. juni, kl. 12:00-13 og 17:00-18:00, Skomagerstræde Stadeplads N1. 

Jan Leviné, Lungeforeningens lungekorps

Lisselotte Graa Jensen, Lungeforeningens lungekorps