×
×

PFA Brug Livet Fonden støtter Børnelungefonden

PFA Brug Livet Fonden støtter Børnelungefonden

PFA Brug Livet Fonden har støttet optagelserne af en kort film om Børnelungefonden.

PFA Brug Livet Fonden støtter ildsjæle, der hjælper andre til at bruge livet. I 2014 fik Børnelungefonden, den store glæde at modtage 100.000 kr. plus en indsats fra PFA for at skabe opmærksomhed om børnelungesagen.

Det var femte gang PFA Brug Livet Fonden støtter gode formål. Børnelungefonden blev udvalgt blandt de sager, der fik flest stemmer af brugerne på Brug Livet Fondens hjemmeside.

- I Børnelungefonden arbejder vi for at øge livskvalitet og styrke det sociale liv blandt børnene og deres familier samt støtte forskningen i lungesygdomme hos børn. Alle fondens midler kommer fra indsamling og frivillige donationer, og derfor er vi utroligt taknemmelige for PFA Brug Livet Fondens støtte, siger bestyrelsesformand i Børnelungefonden, Søren Houman.

Læs mere
Børn og lunger
Børnelungefonden
Støt

Let livet for et lungebarn
Børnelungefonden er sat i verden for at lette hverdagen for de børn og familier, der er ramt af lungesygdom.

Mere end 1.000 børn og unge i Danmark lever med en alvorlig, kronisk lungesygdom – mange af dem livstruende. Hverdagen for lungesyge børn er præget af både indlæggelser og isolation, som rammer hele familien, der har brug for hjælp.

- Støtten fra Brug Livet Fonden vil Børnelungefonden bl.a. bruge til at afholde flere familiecamps for de lungesyge børn og deres familier. Det er der hårdt brug for, afslutter bestyrelsesformand Søren Houman.

Se kort film om Børnelungefonden og familiecamp