×
×

Børnelungefonden har brug for din hjælp

Sidst opdateret: 
14-10-2020

[UPDATE: Målet er nået! Paragraf 8A-godkendelse sikret. Tusind tak for hjælpen!]

 

Lige nu har Børnelungefonden brug for din hjælp. For at kunne vedblive at være en fradragsberettiget fond efter Ligningslovens paragraf 8A har vi hvert år brug for 100 privatpersoner, der hver giver mindst 200 kr til fonden. Der er vi ikke endnu. Selvom vi igen i år har modtaget langt over 100 x 200 kr via Team Rynkebys indsamlinger, så tæller disse i skatteteknisk henseende som ét bidrag. Derfor denne særlige bøn.

Alle indsamlede midler går naturligvis til Børnelungefondens arbejde til fordel for lungesyge børn.

Hjælp os så vi kan fortsætte kampen. Støt Børnelungefonden

Send 200 kr på MobilePay 17030

Bidraget er fradragsberettiget: Du skal blot ringe til medlemsservice på tlf 60 37 73 13 og opgive navn, cpr.nummer og det telefonnummer du har doneret fra. Så kan vi nemlig identificere donationen og indberette den til SKAT.

 

PS: Du kan også hjælpe uden at det koster dig en krone. Del denne video på Facebook og fortæl familie og venner om Børnelungefondens arbejde

 

 

Om Børnelungefonden

Børnelungefonden blev stiftet i 2014 på initiativ af Lungeforeningen med det formål at skabe et solidt grundlag for at kæmpe for bedre forebyggelse, bedre forståelse og bedre behandling af børn og unges lungesygdomme.

Børnelungefonden støtter først og fremmest forskning og har tilknyttet et uafhængigt forskningsudvalg, der står for udvælgelsen af modtagerne. Børnelungefonden støtter også aktiviteter og rådgivning til gavn for lungesyge børn og deres familier som f.eks. Lungeforeningens Familiecamp og Lungeforeningens Netværk Lungebarn. Den største bidragyder til Børnelungefonden er Team Rynkeby Fonden, der med Team Rynkeby Skoleløbet siden 2017 har samlet over 24 millioner kroner ind til Børnelungefonden.

Se mere om Børnelungefonden på børnelungefonden.dk