×
×

Succesfuldt lunge loppemarked

Danmarks Lungeforening og Hjerting Kystsanatorium afholdt traditionen tro 29. september 2013 et fantastisk loppemarked i skønne omgivelser i Hjerting.

150 fik målt lungefunktion

400 ivrige loppedeltagere lagde vejen forbi. Der var BørneLungeLøb med præmier og diplomer, pandekager, pølser og snobrød, tombola med flotte præmier, hjemmebag og gode loppefund. Sydvestjysk Sygehus stillede med to sygeplejersker og en overlæge, og udførte spirometrier nonstop hele dagen, hvor ca. 150 af de 400 gæster fik målt deres lungefunktion. Kystsanitoriets omsætning på dagen var på over 27.000 kr. hvilket er rekordindtjening for loppemarkedet. Pengene går til aktiviteter for de børn, der kommer til Kystsanitoriet i Hjerting for at få et tiltrængt pusterum fra hjemmet.

Et pusterum for børn

Kystsanatoriet i Hjerting er et sted, hvor børn kan få et tiltrængt pusterum fra hverdagen. Vi tager udgangspunkt i det enkelte barns behov for omsorg og udvikling. Vi bor i harmoniske og naturskønne omgivelser i Hjerting lige ud til Vesterhavet, 8 km. nord for Esbjerg.

Kystsanatoriet i Hjerting er ejet af Danmarks Lungeforening og bygget i 1915.

Læs mere på www.lunge.dk/hjerting