kol | Lungeforeningen
×
×

kol

kolPræsentation af Telekit

 

TELEKOL LANDSDEL SJÆLLAND

Er et tilbud til dig, der har svær KOL og bor i Landsdel Sjælland. TeleKOL består af tre elementer: Registreringer, Selvhjælpsplan & TeleKOL samtalerMarianne Marianne Neerup
daglig leder af KOL kompetencecentret
projektleder for implementering af Telekit

SAMMENHÆNG OG TRYGHED

TeleKOL kan give dig mere tryghed og en bedre dagligdag. Ved hjælp af målinger og nær kontakt til et fast team af specialiserede sygeplejersker understøtter TeleKOL din håndtering af KOL i hverdagen
Udskydelse af arrangement

UDSKYDELSE AF ARRANGEMENT!

Den 21. september 2020 skulle Odense Lungenetværk have afholdt arrangement med Palliativt Team om palliativ behandling af folk med svær KOL.

På grund af den situation vi står i med corona og mange som er bekymrede for den udvikling vi ser i øjeblikket arbejder vi på at holde det på et senere tidspunkt når vi har bedre overblik over situationen.

Vi arbejder blandt andet på at finde et større lokale, hvor vi kan overholde afstandskravet på 2 meter til hinanden samt øvrige forholdsregler.


Sidste nyt om KOL

Læge Daniel Bech Rasmussen er ansat på Gentofte Hospital og forsker i KOL og derfor godt opdateretmed den nyeste viden. Han vil fortælle os om hvad KOL er, anbefalingerne til inhalationsbehandling samt den øgede fokus der er på følgesygdomme ved KOL.

tilmelding nødvendig af hensyn til Covid 19 regler.


Møde i Aalborg Netsværkgruppe - Besøg af Morten Ubbesen, Kultur og Fritidsforvaltningen i Aalborg kommune

Vi mødes til fælles kaffebord med kage / 30 kr. og hyggesnak.

Morten Ubbesen fra Aalborg Kommune - Kultur og fritidsforvaltning - kommer og fortæller om bla. fritidsafdelings aktiviteter og andet.

Corona-venlig opstilling

Kaffe og kage - 40 kr.

tilmelding til Jette 20 48 61 86 

Har du lyst til at hjælpe med frivillig indsats. er det velkommen.

Handicapvenlig adgang.

vi ses 


Sider