×
×

Nye træningsvideoer. Her kan du blive vaccineret.

Nye træningsvideoer på 3 niveuaer: Let, mellem og udfordrende
Behovet og efterspørgslen for hjemmetræning i en tid med COVID-19 er større end nogensinde. Vi er derfor ekstra glade for at dele denne fantastiske nyhed. Vi har lavet en række spritnye træningsvideoer, som er oplagte til din hjemmetræning.

- Der er både noget for nybegynderen, den øvede eller et sted i mellem, lyder det fra Jonathan Emil Andreasen, fysioterapeut og projektmedarbejder i Lungeforeningen. 

Jonathan instruerer og medvirker i videoerne sammen med Jeannette Schiøtt Vennerberg, som lever med en lungesygdom.

Vi anbefaler, at du starter med opvarmningsøvelserne, så du får gang i dit blodomløb, danner ledvæske, som smører dine led, og vænner din vejrtrækning til at træne. Skal vi ikke bare komme i gang?

Støtte har gjort det muligt
I maj blev regeringen og et samlet Folketing enige om at styrke patientforeninger, der tilbyder rådgivning og støtte til risikogrupper i forbindelse med COVID-19. Det er ved hjælp af denne støtte, det har været muligt at udvikle nye træningsvideoer.

Læs mere her.

 

Influenza- og pneumokokvacciner

Der har i år været ekstraordinær stor efterspørgsel på influenza- og pneumokokvaccinen grundet COVID-19. 

Lungeforeningen følger udviklingen nøje. Se oversigten over, hvor det fortsat er muligt at få influenza vaccinen og se, hvilke apoteker der stadig tilbyder influenza og/eller pneumokok-vaccine. 

Læs mere her.

Sidst opdateret: 
Onsdag, november 11, 2020