×
×

Børnelungefonden modtager 5.579.326 kr fra Team Rynkeby Fonden

Sidst opdateret: 
28-09-2021

Børnelungefonden har modtaget hele 5.579.326,29 kr fra Team Rynkeby Fonden!

Det store beløb skyldes en fantastisk indsats fra rytterne, skoleløbsansvarlige og fra lærere og elever over hele landet og mange andre!

Tusind tusind tak!

Donationen til Børnelungefonden stammer fra Team Rynkebys årlige skoleløb, hvor 46.000 elever fra 179 skoler kort før sommerferien løb til fordel for lungesygebørn.

Donationen giver for alvor vind i sejlene her hos Børnelungefonden. Konkret betyder det, at vi igen kan dele midler ud til livsvigtige forskningsprojekter til fordel for børn og unge med kritiske lungesygdomme. Det betyder bedre behandlingsmuligheder i fremtiden, men også at vi nu og her blandt andet kan lave familiedage og fortsætte vores rådgivning. Corona har i den grad været hård ved vores familier, så denne donation og de muligheder, der medfølger, tænder lys efter lang tids mørke, siger Anne Brandt, direktør hos Børnelungefonden.

Til at modtage checken i Bella Centret d. 25. september 2021 var bl.a. Rasmus på 13, der selv lider af en interstitiel lungesygdom og lever med en lungefunktion på 50%.

På billedet ses desuden:  Charlotte Wenck, mor til Rasmus og Anne Brandt og Søren Houman, henholdsvis direktør og bestyrelsesformand for Børnelungefonden.

Læs mere på Team Rynkebys side

TIlmeld din skole til Team Rynkeby Skoleløbet 2022!