×
×

Lån en el-cykel i 6 måneder og deltag på lunge cykel hold

Adresse: 
Mødested: Aktiv Center, Elisabethcenter, Carl Reffsvej 4, 4300 Holbæk
Aktivitetstype: 
Arrangement
Navn: 
Kaj Hansen
Telefon: 
tlf. 24 97 60 67

Holbæk lokalafdeling har modtaget sponsorat fra Velux Fonden og  fra Team Compendium- Et socialt cykelfællesskab og har indkøbt 7 nye el cykler, som udlånes til Lungeforeningens medlemmer.

Cyklen gavner - hele livet

For mange ældre mennesker kan cyklen være et værdifuldt redskab til at øge mobiliteten og dermed forebygge isolation og ensomhed blandt ældre. Cyklen kan gøre det lettere at bevare sociale kontakter og deltage i sociale aktiviteter – til gavn for både sundheden og den generelle livskvalitet.

Vi skal fastholde og forebygge

Cyklens helbredsmæssige fordele og evne til at binde ældres sociale liv sammen vejer langt tungere end den øgede risiko. Cyklistforbundet mener, at det er en god samfundsmæssig investering at fastholde de ældre på cyklen og samtidig gøre en indsats for at forebygge de aldersbetingede uheld. En el-cykel vil kunne få mange til at cykle igen….

MØD OP MED DIN CYKEL MED ELLER UDEN MOTOR OG DELTAG I CYKELHOLDET.  Refleksvest kan udlånes. Cykelhjelm anbefales.

LUNGE CYKEL HOLDET mødes hver torsdag kl. 11.00 og cykler sammen en tur. Vi mødes ved Aktivcenter / Elisabethcentret, Carl Reffsvej 4, 4300 Holbæk, hvor Kaj og Helge har arrangeret en dejlig cykeltur.

Lån af el-cykel kontakt Kaj Hansen på tlf. 24 97 60 67 eller mail kastruphansen@msn.com eller Helge på tlf. 40 36 94 82.

Ved dårligt vejr aflyser vi turen! Hvad er dårligt vejr? Kontakt en af kontaktpersonerne.  På cykel holdet er alle cyklister velkomne.

Krav til udlån af el-cykel:
- Betaling 100,- som skal dække alm. vedligeholdelse.
- At man har en Privat – indboforsikring, som dækker cykler op til 12.000,-

  • Tilmelding til ventelisten til udlån af en el-cykel, kontakt nedenstående:

Kaj Hansen - tlf. 24 97 60 67 - kastruphansen@msn.com